Jennifer Aniston: Μίλησε για τον Justin και... πλάνταξε στο κλάμα! (video)

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Μίλησε για τον Justin και... πλάνταξε στο κλάμα! (video)

Μα τόσο ερωτευμένη πια βρε Jennifer;

O έρωτας της Jennifer Aniston για τον μέλλοντα σύζυγό της Justin Theroux, όχι μόνο είναι μεγάλος και δυνατός αλλά της προκαλεί και... δάκρυα και μάλιστα δημόσια!

Η star των Friends λοιπόν, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Chelsea Lately, με οικοδέσποινα την κολλητή της φίλη Chelsea Handler, και νιώθωντας φυσικά άνετα, έχοντας ένα τόσο οικείο πρόσωπο απέναντί της, άφησε τον εαυτό της ελεύεθερο, μίλησε για τον Justin και κυριολεκτικά την πήραν... τα ζουμιά!

«Είναι ο πιο απίθανος τύπος που υπάρχει. Είστε το πιο υπέροχο ζευγάρι», είπε η Chelsea και δώστου κλάμα η Jen, δηλώνοντας ανάμεσα στους λυγμούς της, «Τώρα με έπιασαν οι συναισθηματισμοί»!

Το διάσημο ζεύγος ανακοίνωσε λίγο καιρό πριν ότι σκοπεύει να παντρευτεί, έπειτα από το μεγάλο ναι που είπε η Jennifer στην πρόταση γάμου του Justin. Οι δυο τους βρίσκονταν σε ρομαντικό δείπνο προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του Theroux και η καλή του του έκανε το καλύτερο δώρο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ηθοποιού.

Η Jennifer μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένη μετά την πρόταση που δεν έχασε χρόνο και πήρε αμέσως τηλέφωνο τις φίλες της για να τους το ανακοινώσει. Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού είπε: «Η Jennifer, αμέσως μετά την πρόταση τηλεφώνησε ενθουσιασμένη στις κολλητές της λέγοντας πόσο πολύ της αρέσει το δαχτυλίδι της. Νομίζω ότι εκστασιάστηκε από το μέγεθος και την ομορφιά του».

H ώρα η καλή λοιπόν και... όχι πια δάκρυα!

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Κάλεσε στο γάμο της την μαμά του Brad!

Jennifer Aniston: Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί τη φήμη των μαλλιών της

To ξέσπασμα της διάσημης κολλητής της Aniston: «Η Angelina είναι σατανική»