Jennifer Aniston: Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί τη φήμη των μαλλιών της

Jennifer Aniston: Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί τη φήμη των μαλλιών της

Η σταρ υπογράφει μια συνεργασία που την βάζει στο παιχνίδι της beauty industry

Όσα χρόνια δουλεύω στο κομμάτι της ομορφιάς, ακόμα και η παραμικρή αλλαγή στα μαλλιά της Jennifer Aniston γινότανε αμέσως είδηση και αφορμή για ένα νέο trend- για να μην αναφερθώ στην κουπ της από τα Φιλαράκια που έχει αφήσει εποχή.

Τώρα, λοιπόν, η σταρ αποφάσισε να προχωρήσει στο να "εξαργυρώσει" αυτό το προσόν της ως πρόσωπο και επενδυτής στη σειρά περιποίησης μαλλιών Living Proof, που έχει έδρα τη Μασαχουσέτη.

«Όλα αυτά τα χρόνια τα μαλλιά μου έχουν ταλαιπωρηθεί από τα πάντα... Το πιστολάκι, το σίδερο ισιώματος, το σίδερο για μπούκλες, το χρώμα, τα extensions... τα πάντα» δήλωσε η Aniston. «Δοκίμασα τα συγκεκριμένα προϊόντα και ένιωσα πως βρήκα τελικά μια λύση που μπορώ να χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμβάλλω ώστε ο κόσμος να μάθει τα προϊόντα Living Proof».

Όπως διαβάζουμε, τα προϊόντα της Living Proof δημιουργήθηκαν εν μέρει από τον Dr. Robert Langer, καθηγητή στο MIT, μαζί με μια ομάδα επιστημόνων που "στρατολογήθηκαν" ειδικά για αυτό το λόγο, για να δώσουν λύση στα διάφορα προβλήματα των μαλλιών. Η Jennifer Aniston από την πλευρά της θα βοηθήσει στο θέμα του marketing και θα συνεργαστεί με τους hairstylists και τους επιστήμονες του brand πάνω σε ιδέες για νέα προϊόντα- τις περιμένω με πολύ ενδιαφέρον.


Διαβάστε ακόμα

To ξέσπασμα της διάσημης κολλητής της Aniston: «Η Angelina είναι σατανική»

Το σπίτι της Jennifer Aniston στη Νέα Υόρκη

Ποιο αστρονομικό ποσό ξοδεύει η Jennifer Aniston για περιποίηση προσώπου;