Lindsay Lohan:Βρήκε το... «λιμάνι» της στο πρόσωπο ενός γυμναστή!

Γωγώ Φούντα
Lindsay Lohan:Βρήκε το... «λιμάνι» της στο πρόσωπο ενός γυμναστή!

O personal trainer της star έχει βάλει στόχο να την επαναφέρει στο... δρόμο του Θεού!

To κακό κορίτσι του Hollywood Lindsay Lohan φαίνεται πως βρήκε το φύλακα άγγελό της. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, και αφού ο πατέρας της, LiLo Michael Lohan είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της κόρης του, ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον...ενδιαφερόμενο ο οποίος ακούει στο όνομα Josh Chunn και είναι γυμναστής.

Ο 25χρονος personal trainer είπε λοιπόν: «Προσπαθώ να μάθω στη Linsday να συγκεντρώνεται. Αλλά είναι αδύνατο με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Πιστεύω όμως ότι είναι δυνατή και θα τα καταφέρει. Θα βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Εγώ απλά θέλω να είναι καλά».

Αναφέρθηκε επίσης και στο συμβάν με την αστυνομική παρέμβαση έπειτα από πρωτοβουλία του Michael Lohan στο πολυτελές σπίτι της star στο Beverly Hills, προκειμένου να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης. «Μπορεί η αντίδρασή του να ήταν ακραία, αλλα τον καταλαβαίνω. Κάθε απελπισμένος γονιός θα έκανε τα πάντα για να σώσει το παιδί του».

«Πιστεύω ότι το περιβάλλον της Lindsay της κάνει κακό. Εγώ είμαι ίσως η μοναδική καλή επιρροή στη ζωή της. Είμαι εκεί για τη Linsday. Έχω τη δουλειά μου, τα χρήματά μου και το πρόγραμμά μου το οποίο συνήθως δεν έχουν τα πλουσιόπαιδα του L.A», ολοκλήρωσε το μανιφέστο του ο νεαρός!

Η Linsday πάντως όταν ρωτήθηκε για το νέο της αμόρε, απλά απάντησε: «Δεν έχω αγόρι. Έχω μόνο τη Chanel, την Hermes και τα διαμάντια μου»!

Mάλλον πάει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια η Linsday. Ελπίζουμε πάντως αυτή τη φορά να στεριώσει το κορίτσι μας!

Διαβάστε επίσης:

Άτυχες στιγμές στην παραλία: Όταν οι stars γίνονται ρεζίλι

Oικογενειακά δράματα made in Hollywood

Lindsay Lohan: Ο χρόνος δεν είναι φίλος της