Τότε και τώρα: Πως ήταν η διάσημη νυφούλα Jessica Biel μερικά χρόνια πριν;

Τότε και τώρα: Πως ήταν η διάσημη νυφούλα Jessica Biel μερικά χρόνια πριν;

Ένα κορίτσι γίνεται από tomboy μια κομψή κυρία. Η εξέλιξη της το αποδεικνύει.

Η Jessica Biel, μία γυναίκα που έχει ανακηρυχθεί ως το πιο sexy θηλυκό στον πλανήτη ουκ ολίγες φορές και για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο είναι φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών παρά το μάλλον μυώδες, αθλητικό κορμί της, παντρεύτηκε. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Είδαμε τη χιουμοριστική φωτογραφία γάμου με το Justin Τimberlake να πηδά στον ουρανό από τη χαρά του και εκείνη να είναι πιο γλυκιά και από μπον μπον στο ροζουλί Giambattista Valli νυφικό της, αλλά η Jessica δεν ήταν πάντα τόσο κομψή και μελιστάλαχτη όσο νομίζουμε. Αρκεί να σκεφτούμε που τη πρωτογνωρίσαμε.

Η Jessica μας συστήθηκε ως Mary Camden, το ατίθασο κορίτσι μιας συντηρητικής, βαθιά θρησκευόμενης οικογένειας στο σίριαλ 7th Heaven. Το tomboy που έδινε την αίσθηση ότι δεν είχε βάλει ποτέ φούστα στη ζωή της ξεκίνησε στη showbiz ως μία επίδοξη τραγουδίστρια, αλλά σύντομα είδε ότι η εντυπωσιακή εμφάνιση της θα μπορούσε να της προσφέρει περισσότερα ως μοντέλο και γιατί όχι και ηθοποιός. Η επιτυχία του 7th Heaven τη βοήθησε να μεταπηδήσει στη μεγάλη οθόνη στην οποία δεν είχε ποτέ κάποια τεράστια εισπρακτική ή καλλιτεχνική επιτυχία, αλλά λόγω της girl next door ομορφιάς της κατάφερνε πάντα να γοητεύει το κοινό και να αναδειχθεί σε mega celebrity. Στυλιστικά ξεκίνησε ως μία άχαρη νέα χωρίς γούστο, αλλά πλέον έχει εξελιχθεί ως μία από τις κομψότερες γυναίκες στον κόσμο και το καλογυμνασμένο σώμα της εμπνέει τις γυναίκες και κολάζει τα αρσενικά, ενώ η ίδια θα μείνει στην ιστορία ως η γυναίκα που κατάφερε να κάνει το Justin Timberlake από αμετανόητο εργένη, έναν άντρα για σπίτι.

Δείτε την εξέλιξη της Jessica Biel στην gallery αν και εκτός από το στυλ, δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εμφάνιση της που θα είναι πάντα ένας "ύμνος" στα κορίτσια της διπλανής πόρτας.

Διαβάστε ακόμα:
H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake
Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους
Justin Timberlake- Jessica Biel: Η κακόγουστη έκπληξη στον γάμο τους