Ποιοι Brangelina; Aniston και Theroux μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό σε κοινή εμφάνιση

Ποιοι Brangelina; Aniston και Theroux μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό σε κοινή εμφάνιση

Το πιο λαμπερό ζευγάρι στο Hollywood αυτή τη στιγμή, είναι αυτό.

Χτες το βράδυ, Jennifer Aniston και Justin Theroux έκαναν μία από τις (πολύ) σπάνιες εμφανίσεις τους σε επίσημο event, αλλά και γενικότερα, καθώς λόγω των γυρισμάτων της πρώτης είχαμε να τους δούμε μαζί πολύ καιρό. Με την κοινή τους εμφάνιση όμως στο ετήσιο Art+Film Gala του Los Angeles County Museum of Art, μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω.

Η Aniston είχε επιλέξει για τη βραδιά ένα αρκετά τολμηρό και σέξι μαύρο σατέν φόρεμα, με αποκαλυπτικό ντεκολτέ που όμως άφηνε πολλά στη φαντασία, ενώ ο Theroux ήταν για ακόμα μια φορά η επιτομή της κομψότητας μέσα στο μαύρο σμόκιν του. Και οι δύο έλαμπαν από ευτυχία και χάρισαν απλόχερα πολλά ζεστά χαμόγελα στους φωτογράφους. Κάποια στιγμή, μάλιστα, συναντήθηκαν με την Drew Barrymore και τον σύζυγό της Will Kopelman, οι οποίοι πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και σαν κλασικοί «χαζογονείς» τους έδειξαν φωτογραφίες της μικρής Olive στο κινητό. Το βλέμμα της Aniston όσο κοιτάζει τις φωτοργαφίες λέει, μάλλον, πολλά.

Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως στον άτυπο διαγωνισμό μεταξύ Brangelina και JustJen, θα πάρουμε το μέρος των δεύτερων, έστω και (κυρίως) για την πλάκα της υπόθεσης. Γιατί καλοί και άξιοι ο Brad και η Angelina, η Jennifer και ο Justin όμως φαίνονται να είναι πραγματικά, αυθεντικά χαρούμενοι και, αν μη τι άλλο, χαμογελάνε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Eτοιμάζεται να στείλει... συγχωροχάρτι στον Brad Pitt!

Jennifer Aniston: Μίλησε για τον Justin και... πλάνταξε στο κλάμα! (video)

Jennifer Aniston: Κάλεσε στο γάμο της την μαμά του Brad!