H απολογία του Justin Timberlake για το κακόγουστο βίντεο

Γωγώ Φούντα
H απολογία του Justin Timberlake για το κακόγουστο βίντεο

Tρέχει και δε φτάνει ο διάσημος τραγουδιστής με τα καμώματα των φίλων του...

Μπορεί ο γάμος του Justin Timberlake και της Jessica Biel να τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με το glamour αλλά και τα τεράστια ποσά που ξοδεύτηκαν, ωστόσο, η γνωστή πλέον ιστορία με το κακόγουστο βίντεο που προβλήθηκε στη δεξίωση, έχει προκαλέσει μπελάδες στο διάσημο ζεύγος που μάλλον δεν ήταν γραφτό να χαρεί τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένο.

Ο Justin λοιπόν, σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, έγραψε στην προσωπική του σελίδα: «Δεν ήξερα απολύτως τίποτα για το συγκεκριμένο βίντεο. Οι φίλοι μου είναι πολύ καλοί άνθρωποι, οπότε θεωρώ ότι όλο αυτό ήταν απλά μία κακή κρίση. Είμαι σίγουρος ότι το φιλαράκι μου δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν, πόσο μάλλον τους αστέγους, και απλά ήθελε να μου κάνει πλάκα επειδή στο γάμο μου δεν είχα τελικά πολλούς καλεσμένους! Πάντως να ξέρετε, ότι ο υπεύθυνος, θα τιμωρηθεί με κοινωνική εργασία», έκλεισε την απολογία του ο star προσπαθώντας να κάνει χιούμορ.

Για την ιστορία, ο κολλητός του Timberlake, Justin Huchel έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο άστεγοι της Νέας Υόρκης εύχονται στο διάσημο τραγουδιστή για το γάμο του και του απολογούνται που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν!

Όχι και τόσο αστείο τελικά...

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake- Jessica Biel: Περισσότερες λεπτομέρειες για το ντροπιαστικό βίντεο που προβλήθηκε στο γάμο τους

H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake

Justin Timberlake- Jessica Biel: Η κακόγουστη έκπληξη στον γάμο τους