Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;

Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;

Γιατί και τα μοντέλα έχουν.. ψυχή!

Είναι κούκλα και ένα από τα διασημότερα μοντέλα. Όλοι μας πιστεύουμε ότι τα μοντέλα μπορούν να έχουν όποιον θέλουν και να κάνουν τους άντρες να...τρέχουν!

Αμ, δε! Η Kate πρόσφατα δήλωσε σε γνωστό περιοδικό, ότι στο παρελθόν πληγώθηκε όσο κανείς από διάσημο star. Από ποιόν; Μα φυσικά από τον Johnny Depp, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί τέσσερα χρόνια.

Tο όμορφο μοντέλο δήλωσε ότι ο χωρισμός τους της στοίχησε όσο τίποτα. Έκανε χρόνια να τον ξεπεράσει και η όλη διαδικασία του χωρισμού τους ήταν ένας εφιάλτης! Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο κλάμα έχω ρίξει και επί πόσα χρόνια

Γιατί όμως η Kate το πήρε τόσο κατάκαρδα; Όπως η ίδια τόνισε, ο όμορφος ηθοποιός ήταν από τους μοναδικούς άντρες που είχε εμπιστευτεί τόσο πολύ. Μπορούσε να του μιλάει με τις ώρες και ένιωθε ότι ήταν από τα λίγα άτομα που την κατανοούσαν και την στήριζαν ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Τον πίστευε σε ό,τι της έλεγε και πάντα άκουγε τις συμβουλές του. Το γεγονός ότι τον έχασε από το πλάι της, της στοίχισε πολύ.


Μεγάλα τα λόγια της Kate, άραγε ο Depp αντιλήφθηκε ποτέ το κακό που έκανε στο κορίτσι;

Διαβάστε ακόμα:

Kate Moss: "δεν έχω κάνει ποτέ χρήση ηρωίνης"

Cara: η νέα Kate Moss είναι και αυτή Βρετανίδα

Ποιες κυρίες έκλεψαν την παράσταση με το στυλ τους, αυτή την εβδομάδα;