Τους αναγνωρίζετε; Οι πρώτες εμφανίσεις διάσημων αστέρων του Hollywood, δεκαετίες πριν!

Γωγώ Φούντα
Τους αναγνωρίζετε; Οι πρώτες εμφανίσεις διάσημων αστέρων του Hollywood, δεκαετίες πριν!

Μαντέψτε ποιοι είναι. Αν μπορείτε...

Σήμερα είναι πρωτοκλασάτα αστέρια του Hollywood, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, χρήματα και δεκάδες paparazzi να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι A-list stars ξεκίνησαν, την μετέπειτα σπουδαία καριέρα τους, όπως όλοι οι άνθρωποι από πολύ χαμηλά. Κοινό τους γνώρισμα οι πρωταγωνιστιτικοί τους ρόλοι σε ταινίες τρόμου, οι περισσότερες εξ' αυτών κακογυρισμένες χωρίς να μπορούν να τρομάξουν ούτε 5χρονο παιδάκι!

Mία από τις μεγαλύτερες νεαρές star του Hollywood, η Mila Kunis, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην ταινία Piranha το 1995 σε ηλικία μόλις 10 ετών! Η ταινία είχε να κάνει με ένα τεράστιο ψάρι... δολοφόνο το οποίο απειλούσε τους ανθρώπους που ζούσαν γύρω από το Lost River Lake Resort! Αριστούργημα...

Ακόμα μία superstar που εμφανίστηκε σε νηπιακή σχεδόν ηλικία σε ταινία τρόμου ήταν η Kirsten Dunst, η οποία είχε έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στο Interview With A Vampire. Το καλύτερο φυσικά μέρος της εμφάνισής της, ήταν το φιλί που έδωσε με τον βρικόλακα Brad Pitt και το οποίο αναμφίβολα αποτέλεσε σημαντικό κατόρθωμα για το βιογραφικό της! Όχι κι άσχημα για μία άγνωστη πιτσιρίκα! Σε πολύ μικρή ηλικία, εμφανίστηκε και η Jennifer Conelly στην ταινία Phenomena, όπου υποδύθηκε ένα κορίτσι με υπερφυσικές δυνάμεις το οποίο βοήθησε και στην εξιχνίαση μίας σειράς εγκλημάτων! Μεγαλεία...

Κυριολεκτικά αγνώριστο είδαμε και έναν από τους μεγαλύτερους star αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, τον Johnny Depp. Πρωταγωνίστησε στην ταινία A Nightmare on Elm Street το 1985 και μάλλον ακόμη και ο ίδιος έχει ξεχάσει το συγκεκριμένο ρόλο! Τέλος, η πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς Grey's Anatomy, Katherine Heigl, ήταν και η πρωταγωνίστρια μίας από τις πιο cult ταινίες τρόμου όλων των εποχών, της Bride of Chuky, η οποία γυρίστηκε το 1998. Πραγματικά αγνώριστη!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος (παντρεμένος και πατέρας) star επιθυμεί διακαώς μία νύχτα με την Mila Kunis;

Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;

Τα πιο περίεργα κουσούρια των star του Hollywood