Angelina Jolie- Jennifer Aniston: ποια έχει κάνει τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις;

Angelina Jolie- Jennifer Aniston: ποια έχει κάνει τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις;

Οι δύο κυρίες Pitt στο μικροσκόπιο του Queen.gr.

«Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς», θα μπορούσε να είναι μία λεζάντα που ταιριάζει γάντι στα δύο κορίτσια. Η πρώην κυρία Pitt και η νυν, ή αλλιώς η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie είναι δύο star που τελικά έχουν περισσότερα κοινά να τις ενώνουν παρά να τις χωρίζουν.

Οι διάσημες ηθοποιοί, εκτός από τον ίδιο άντρα και το ίδιο επάγγελμα φαίνεται πως έχουν την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό είτε πρόκειται για εξτρίμ σπορ είτε πάλι για κάτι πιο ήρεμο όπως η γιόγκα, τα τατουάζ (εντάξει κανείς δε μπορεί να ξεπεράσει σε αριθμό την Angelina αλλά και η Jen έχει αποκτήσει το πρώτο της), τα μάξι φορέματα με τα σκισίματα στο πλάι και φυσικά το ατελείωτο κυνήγι της νεότητας. Είτε μιλάμε για δίαιτες, αυστηρές διατροφές και fitness στα όρια της υπερβολής, είτε πάλι για τη μανία του Hollywood να πλαστικοποιηθεί οι δύο αστέρες έχουν υποκύψει στον πόθο κάθε γυναίκας να μείνει για πάντα νέα.

«Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική και δε νομίζω να κάνω. Εάν κάνει κάποιον να νιώσει καλύτερα, τότε είμαι σύμφωνη, αλλά όσο αφορά εμένα δε σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο», έχει δηλώσει η πάλαι ποτέ Lara Croft, αλλά δεν ξέρουμε εάν την πίστεψε και κανείς. Μπορεί οι παιδικές της φωτογραφίες να μαρτυρούν ένα πολύ όμορφο πρόσωπο με ζουμερά χείλη και μεγάλα εκφραστικά μάτια, όμως με μία πιο προσεκτική ματιά μπορεί να ξεχωρίσει κανείς τη λεπτεπίλεπτη πλέον μύτη της που αντί για γαλλική έχει ισιώσει και μικρύνει. Με μητέρα την καλλονή ηθοποιό Marcheline Bertrand στην οποία και μοιάζει εκπληκτικά, η Angelina έχει κληρονομήσει ένα εντυπωσιακό dna το οποίο με την κατάλληλη βοήθεια οδηγεί στα αποτελέσματα που βλέπετε. Έλλειψη ρυτίδων, σιδερωμένο πρόσωπο, μικρότερα μάγουλα και πιο έντονα ζυγωματικά οφείλονται στη χρήση botox και ενέσιμων, αλλά και στην απότομη μείωση των κιλών της. Τέλος, το πέρασμα των χρόνων έχει μειώσει τη στρογγυλάδα του οβάλ της προσώπου, δίνοντας μία πιο σκληρή όψη με μυτερό πηγούνι και έντονες γωνίες, αποκαλύπτοντας πως η αγαπημένη ηθοποιός μεγαλώνει όμορφα και όσο πιο φυσιολογικά μπορεί να συμβεί σε μία χολυγουντιανή star.

Από την άλλη μεριά της ζυγαριάς υπάρχει το girl next door, η κολλητή που όλες θα θέλαμε να έχουμε, η γκόμενα που δε θα σας δέσει με χειροπέδες αλλά θα σας κάνει κι ένα σπιτκό μουσακά, η μία και μοναδική Γενοβέφα Αναστασάκη, ή αλλιώς Jennifer Aniston. Το κορίτσι που παντρεύτηκε τον Brad Pitt μέχρι που βρέθηκε η πανούργα Angelina να της τον κλέψει, έχει δηλώσει ευθαρσώς πως έχει επέμβει στη μύτη της καθώς το διάφραγμά της την εμπόδιζε να αναπνέει σωστά, ενώ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πει ναι σε botox και λοιπές μεθόδους αντιγήρανσης. Βέβαια εδώ να τονίσουμε πως η Jennifer μπορεί να το έχει κρυφό καμάρι, αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος το έχει τούμπανο πως εκτός από τη μυτούλα της έχει επέμβει σε όλο της το πρόσωπο. Το αποτέλεσμα; η Aniston παραμένει μια κουκλίτσα με μεγαλύτερο στήθος, λεπτεπίλεπτη μυτούλα, ανύπαρκτες ρυτίδες και φουσκωτά χείλη που δε θυμίζουν σε τίποτα το «Φιλαράκι» που γνωρίσαμε. Φυσικά εκείνη επιμένει πως η εντυπωσιακή της εμφάνιση παρά τα σαράντα της χρόνια οφείλεται στη γιόγκα, το τρέξιμο και την καλή ζωή.

Μπορεί οι δύο κυρίες να μας κρύβουν τα μυστικά τους, όμως ακόμα και έτσι εμάς μας αρέσουν! Συμφωνείτε;

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood
Angelina Jolie: Η γαμήλια δίαιτα για να... παχύνει!

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Αngelina Jolie: Έξαλλη με τις κόρες της που ακούνε Madonna

Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!