Megan Fox: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της!

Megan Fox: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της!

Κουρασμένη αλλά χωρίς γραμμάριο επιπλέον

Εκμεταλλευόμενη το Κυριακάτικο βράδυ της η Megan Fox αποφάσισε να κάνει την πρώτη μεγάλη δημόσια έξοδο μετά από τον ερχομό του μικρού Noah last night. Η σέξι ηθοποιός συνοδευόταν φυσικά από τον περήφανο για δεύτερη φορά μπαμπά, σύζυγο Brian Austin Green, ο οποίος δεν την άφηνε στιγμή από τα μάτια του.

Η Megan Fox έδειχνε υπέροχη φορώντας ένα πουλόβερ και μαύρο κολάν- ενώ προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τους φωτογράφους. Χωρίς μακιγιάζ και αρκετά κουρασμένη όμως υπέροχη, απόλαυσε ένα ήσυχο δείπνο μόνο με τον Brian, κάτι που σίγουρα θα της είχε λείψει τον τελευταίο καιρό.

Βγαίνοντας από το γνωστό Jar Restaurant, μπήκαν κάτω από την ομπρέλα μιας και ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος και χάθηκαν μέσα στο μαύρο SUV τους. Η Megan ποτέ δεν πήρα ιδιαίτερο βάρος πέρα από την κοιλιά κατά την εγκυμοσύνη. Μόνο ένα ελαφρύ πρήξιμο είδαμε στο κατά τα άλλα αδύνατο σώμα της και το πρόσωπό της που είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας και έγινε μανούλα πριν από ένα μήνα μόλις. Παρεμένει λοιπόν, λεπτή και το μόνο που παρατηρούμε είναι η φαρδιά μπλούζα με το ελαφρύ εφέ μπουφάν στην περιοχή της κοιλιάς. Δεν αμφιβάλουμε όμως πως σύντομα, σαν κάθε σταρ που έχει περάσει τελευταία από αυτή τη διαδικασία, η Fox θα επιστρέψει στα εφαρμοστά μπλουζάκια και γιατί όχι και στα μαγιό!

Διαβάστε ακόμη:

Brian Austin Green & Megan Fox: «Γεννήσαμε μαζί με την Witherspoon αλλά το κρατήσαμε κρυφό»

Η Megan Fox μας δείχνει πως κατάφερε να μιλήσει σε... δελφίνια! (video)

Megan Fox: σούπερ σέξι ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα 4 μηνών έγκυος