Ποια star είχε εμμονή να χάσει 13 κιλά;

Γωγώ Φούντα
Ποια star είχε εμμονή να χάσει 13 κιλά;

Και έμοιαζε με ετοιμοθάνατη;

Mπορεί η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή του Hollywood Les Miserables να βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες τον επόμενο μήνα, ωστόσο οι καμπάνες των Oscar έχουν ήδη αρχίσει να χτυπούν για την πρωταγωνίστρια του θρυλικού έργου, Anne Hathaway.

Kαι γιατί όχι άλλωστε, μιας και εκτός του ότι η Hathaway είναι μία εξαιρετική ηθοποιός, για τον ρόλο της Fantine, έμεινε κυριολεκτικά δύο κόκκαλα προκειμένου να δείχνει όσο το δυνατόν πιο αληθοφανής και ρεαλιστική. Στη συνέντευξη λοιπόν, που έδωσε για το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue, μίλησε για τον αγώνα που έκανε όλον αυτό τον καιρό αλλά και για τα συναισθήματά της.

«Είχα πάθει κυριολεκτικά εμμονή με τα κιλά μου. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, είχα ήδη χάσει 8 κιλά και συνέχισα να χάνω και κατά τη διάρκεια. Έφτασα στο σημείο να χάσω σχεδόν 13 κιλά αλλά δεν με πείραζε. Έπρεπε να δείχνω ετοιμοθάνατη όπως πρόσταζαν οι ανάγκες του ρόλου μου. Κάνοντας μία αναδρομή, συνειδητοποιώ ότι όλη εκείνη η περίοδος ήταν μία τρέλα. Ήμουν εντελώς αποκομμένη από την πραγματικότητα» είπε η star.

«Ήμουν εξαντλημένη, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Επέστρεφα σπίτι και ήμουν αδύναμη για το οτιδήποτε. Δεν μπορούσα να αντιδράσω στα γεγονότα της καθημερινότητας χωρίς να γίνομαι υπεροβολική και υπερευαίσθητη. Μου πήρε πολλές εβδομάδες για να γίνω ξανά ο εαυτός μου. Το μεγαλύτερο στήριγμά μου φυσικά ήταν ο άντρας μου. Είναι πάντα δίπλα μου και ξέρει πως να με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο νέο, αγορίστικο λουκ που έχει υιοθετήσει στα μαλλιά της λέγοντας: «Λατρεύω τα κοντά μαλλιά. Είναι υπέροχο ότι λίγο πριν έρθω εδώ το μόνο που έκανα ήταν να λουστώ»!

Διαβάστε επίσης:

Anne Hathaway: Πουλάει τις γαμήλιες φωτογραφίες της για να στηρίξει τους gay γάμους

Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Παντρεύτηκε η Anne Hathaway! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο