Jennifer Aniston: η πολυπόθητη Porsche και η «μανία» της να κάνει τον Justin κυριλέ!

Jennifer Aniston: η πολυπόθητη Porsche και η «μανία» της να κάνει τον Justin κυριλέ!

Γιατί Jennifer και πλούτη πάνε μαζί... 

Aυτή η αγάπη καλά κρατεί. Και αφού ακόμη δεν έχουν βάλει μπρος για κανένα μωράκι, είπανε να ανανεώσουν τη σχέση τους με άλλο τρόπο.

Ο Justin Theroux, είναι γνωστός λάτρης των μηχανών, αλλά για την αγάπη του θα κάνει τα στραβά τα μάτια και μη νομίζετε χαριστικά... δέχτηκε να πάνε μαζί με την Jen για drive-test του αυτοκινήτου που καιρό τώρα η Aniston ζαχαρώνει. Ποιο είναι αυτό; Θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο από Porsche; Τα γούστα της Αniston είναι ομολογουμένως ακριβά και δε θα μπορούσε να αποκτήσει μια...κοινή Porsche.

Έτσι, λοιπόν, ο φακός τους απαθανάτισε χθες, να βολτάρουν και να τεστάρουν την υπερπολυτελή Panamera, όπου η τιμή του απλού μοντέλου ξεκινάει στα 100.000 δολάρια. Φυσικά η Jennifer, το θέλει υπερπολυτελές και λέγεται ότι με τα extra που ζήτησε θα αγγίξει τα 140.000 δολάρια!


Η όμορφη ηθοποιός, σα σωστή κυρία, άφησε τον αγαπημένο της να οδηγήσει το πανάκριβο αμάξι και εκείνη, απλώθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού και διόρθωνε το make-up της στον καθρέπτη! Στις φωτογραφίες ο Justin είναι προσηλωμένος στην οδήγησή του, τη στιγμή που στους δρόμους του Los Angeles, τα μάτια όλα γύριζαν να κοιτάξουν το πολυπόθητο αυτοκίνητο της Jen.


Aφού, λοιπόν, οι δύο stars ολοκλήρωσαν τη βόλτα τους στους δρόμους του Hollywood, ο πωλητής δε θέλησε να τους κουράσει κι έτσι τους γύρισε εκείνος στο σπίτι τους. Όχι που θα τους άφηνε! Είναι να χάνεις τέτοιους πελάτες;


Aκόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η Jennifer προορίζει αυτό το φτηνό... αμαξάκι για τον εαυτό της ή αν θέλει να κάνει ένα δωράκι στον Justin. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να μυήσει το σύντροφό της στον υπερπολυτελή κόσμο της. Μηχανή και street style τέλος για τον κύριο Justin, η Jen θέλει πλούτη και άνεση...

Διαβάστε ακόμα:

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Wedding - πόλεμος για το ποιούς διάσημους κοινούς φίλους θα πάρουν με το μέρος τους!

Θα γίνουν ταινία τα «Φιλαράκια»;

Angelina Jolie- Jennifer Aniston: ποια έχει κάνει τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις;