Celebrities που έχουν γράψει παιδικά βιβλία

Γωγώ Φούντα
Celebrities που έχουν γράψει παιδικά βιβλία

Γιατί μερικοί stars είναι πραγματικά πολυτάλαντοι!

Οι stars τόσο οι εγχώριοι όσο και αυτοί της διεθνούς showbiz, έχουν την μαγική πολυτέλεια να καταπιάνονται με το οτιδήποτε και αρκετές φορές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Εκτός φυσικά από τον σχεδιασμό ρούχων, τον κόσμο των επιχειρήσεων, τις φιλανθρωπίες ή την πολιτική, μία νέα μόδα η οποία όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, είναι η συγγραφή παιδικών βιβλίων! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί από μερικούς να περιμέναμε κάτι τέτοιο, μιας και έχουν δείξει ιδιαίτερες ευαισθησίες και αγάπη προς τα παιδιά, αλλά είναι και κάποιοι άλλοι οι οποίοι πραγματικά μας αιφνιδίασαν. Με αφορμή λοιπόν την πιο αγαπημένη ίσως γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, συγκεντρώσαμε αυτούς τους stars οι οποίοι απέδειξαν περίτρανα ότι κρύβουν ένα παιδί μέσα τους...

Η βασίλισσα της pop Madonna, μπορεί να είναι παγκοσμίως διάσημη λόγω της καλλιτεχνικής της ιδιότητας, αλλά τελευταία ανακάλυψε και ένα νέο της ταλέντο, το οποίο προς μεγάλη λύπηση όλων αυτών που την πολεμούν, αποδίδει και μάλιστα εξαιρετικά! Η σειρά παιδικών εικονογραφημένων βιβλίων που έγραψε λέγεται The English Roses και μάλιστα έγινε και best seller! Ένας άλλος διάσημος και... ευαίσθητος, ο David Beckham, το 2009 εξέδωσε σειρά βιβλίων τα οποία και μοίρασε στα παιδιά της ακαδημίας του. Τα βιβλία φυσικά είχαν να κάνουν με επίδοξους ποδοσφαιριστές και τον αγώνα τους μέχρι να πετύχουν το στόχο τους. Η αλήθεια είναι ότι ο David δεν είναι ουσιαστικά ο συγγραφέας των βιβλίων, αλλά είναι αυτός που έδωσε τη γενικότερη ιδέα. Μας αρκεί!

Ένας διάσημος ηθοποιός τον οποίο γνωρίζουμε καλύτερα για τα σκάνδαλα και την ταραχώδη του ζωή και πραγματικά μας εξέπληξε όταν μάθαμε ότι είναι και συγγραφέας παιδικών βιβλίων είναι ο John Travolta! O Travolta λοιπόν συνδύασε την αγάπη του για τα παιδιά αλλά και τα αεροπλάνα, με αποτέλεσμα το... πόνημά του να αναφέρεται σε ένα νεαρό αγόρι και τις ιπτάμενες περιπέτειές του. Propeller One-Way Night Coach είναι ο τίτλος του βιβλίου για όσους ενδιαφέρονται.

Η Julianne Moore θέλησε να κάνει την παιδική της ανασφάλεια βιβλίο, ώστε να βοηθήσει κι άλλα παιδάκια που ίσως αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, το 2007 έγραψε το Freckleface Strawberry το οποίο είχε να κάνει με το πώς ένα μικρό κορίτσι μαθαίνει να αποδέχεται το γεμάτο φακίδες δέρμα της!

Η Brooke Shields από την άλλη, θέλησε να κάνει ένα γλυκό όπως είπε δώρο στις δύο της κόρες, γράφοντας το 2008 το Welcome to Your World, Baby, το οποίο και ακολούθησε λίγο καιρό μετά το It's the Best Day Ever, Dad!. Δύο star οι οποίες μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν μάθαμε ότι ασχολούνται με τη.... συγγραφή, είναι η Tori Spelling αλλά και η Geri Halliwell. H πρώτη, θέλησε να εκμεταλλευτεί την τεράστια πείρα αλλά και πορεία της στα πράγματα του Hollywood και έγραψε το Presenting Tallulah, μία ιστορία σχετικά με μία πριγκίπισσα του Hollywood, μάλλον εννοεί τον εαυτό της, η οποία προσπαθεί να αποδεσμευτεί από τους γονείς της. Όσο για την Geri, εξέδωσε το Ugenia Lavender, οι χαρακτήρες του οποίου είναι εμπνευσμένοι από την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας. Η Princess Posh Vattoria ποια πιστεύετε ότι είναι;

Εκτός φυσικά από τους εκπροσώπους της διεθνούς showbiz, υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες celebrities οι οποίοι έχουν καταπιαστεί με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Η Μαρί Κυριακού με το, κορυφαίο αυτή τη στιγμή παιδικό βιβλίο, Μάικ ο Φασολάκης, ο Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος έχει γράψει αρκετές ιστορίες, η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα αλλά και η σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Αδριανού.

Διαβάστε επίσης:

Madonna: Η βασίλισσα της pop πουλάει το «παλάτι» της

Το νέο Beckingham Palace; Η Victoria ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο!

Tori Spelling: Αμακιγιάριστη και ταλαιπωρημένη έβγαλε βόλτα τα παιδιά της