Τέλος το κρυφτούλι! Johnny Depp και Amber Heard είναι και επίσημα μαζί

Γωγώ Φούντα
Τέλος το κρυφτούλι! Johnny Depp και Amber Heard είναι και επίσημα μαζί

Άραγε για πόσο;

Eίναι ένα από τα πιο καυτά και ενδιαφέροντα ειδύλλια στον πλανήτη Hollywood. Ο λόγος για τον Johnny Depp και την αγαπημένη του Amber Heard, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους, οι φήμες δίνουν και παίρνουν από τότε που ο Depp ανακοίνωσε και επίσημα το χωρισμό του με τη Vanessa Paradis.

Mία οι ιδαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις της Amber, η οποία δηλώνει bisexual και μάλιστα διατηρούσε και σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, και μία οι συχνοί τους χωρισμοί και γενικότερα η χαλαρή διάθεση με την οποία αντιμετώπιζαν τη σχέση τους, μας είχαν κάνει να πιστέψουμε ότι τα παιδιά δεν το έβλεπαν και πολύ σοβαρά το θέμα.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν ενώ σύμφωνα με άτομα από το στενό τους περιβάλλον, έχουν ήδη πει... σ'αγαπώ: «Η χημεία τους φαινόταν ήδη από τα γυρίσματα του Rum Diary ενώ την ίδια χρονική περίοδο που ο Johnny χώρισε από την Vanessa χώρισε και η Amber από την φίλη της την Tasya και πλέον έχουν σοβαρή και αποκλειστική σχέση. Ο Johnny εξάλλου είναι τρελός για την Amber».

Λέτε όλα αυτά να ισχύουν και το ζεύγος να κάνει το μεγάλο βήμα; Ελπίζουμε να μην την πατήσει ο Johnny με την νεαρά Amber γιατί όπως έχει αποδείξει δεν είναι και ο πιο σταθερός χαρακτήρας. Johnny τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Διαβάστε επίσης:

Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Johnny Depp στην 13χρονη κόρη του

O Johny Depp και πάλι ζευγάρι με την πέτρα του σκανδάλου Amber Heard

Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;