Ποιων celebrities ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους;

Γωγώ Φούντα
Ποιων celebrities ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους;

Μεγάλες δεν τις λες, αλλά σίγουρα όχι και τυχερές!

Μπορεί κάποιες celebrities να είναι κούκλες με υπέροχα σώματα, δέρμα και πρόσωπα και να δείχνουν κατα πολύ νεότερες από την πραγματική τους ηλικία, αλλά ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν και κάποιες άλλες οι οποίες είτε λόγω κακών γονιδίων είτε λόγω καταχρήσεων, έχουν καταντήσει να δείχνουν γερασμένες πολύ πριν την ώρα τους.

Πρώτη και καλύτερη στην λίστα, είναι φυσικά η Linsday Lohan η οποία μπορεί να είναι μόλις 26 ετών αλλά άνετα κάποιος την περνούσε για 40άρα. Είναι οι αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις χωρίς λόγο, είναι οι καταχρήσεις και γενικότερα η μη υγιεινή ζωή, ήρθε η LiLo και έγινε σαν ζαρωμένη ντοματούλα! Κρίμα και είναι και όμορφη. Ακόμα μία star που είναι πιτσιρίκα, 24 συγκεκριμένα, και δείχνει κατά πολύ μεγαλύτερη, είναι η Adele. Bέβαια, στη συγκεκριμενη περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι οι καταχρήσεις ή κάτι άλλο αλλά τα πολλά παραπανίσια κιλά που δεν της επιτρέπουν να ντυθεί σύμφωνα με την ηλικία της.

Όσον αφορά στην Miley Cyrus, μπορεί η νεαρή star να μην έχει ούτε παραπανίσια κιλά, το αντίθετο μάλιστα, ούτε πλαστικές να έχει κάνει, ωστόσο, η πραγματική της ηλικία, 19, απέχει πολύ από αυτή που δείχνει, μιας και πλέον δεν διαθέτει ούτε στο ελάχιστο τη φρεσκάδα και την ομορφιά μίας 19χρονης κοπέλας. Κάτι παρόμοιο, ισχύει και με τις ετεροθαλείς αδερφές των αδερφών Kardashian, Kendall και Kylie Jenner οι οποίες μπορεί να είναι ανήλικες, αλλά δύσκολα κάποιος θα τις έκανε κάτω από 25!

Τέλος, με μεγάλη μας λύπη παρατηρούμε ότι για την αγαπημένη Kate Moss, ο χρόνος μετρά διπλά, μιας και το πρόσωπό της, από το βαρύ μακιγιάζ αλλά και τις αμέτρητες καταχρήσεις, έχει υποστεί τόση ταλαιπωρία, που πραγματικά οι ατημέλητες εμφανίσεις της να είναι σκέτη απογοήτευση. Παρόλα αυτά παραμένει το αγαπημένο μας fashion icon, ακόμα και αν έχει πρόωρη... γήρανση!

Διαβάστε επίσης:

Linsday Lohan: Οι κριτικοί κατέθαψαν τη νέα της ταινία (video)

H Μiley Cyrus το ξύρισε... γουλί!