Linsday Lohan: Οι κριτικοί κατέθαψαν τη νέα της ταινία (video)

Γωγώ Φούντα
Linsday Lohan: Οι κριτικοί κατέθαψαν τη νέα της ταινία (video)

Για γέλια και για κλάμματα, τόσο η Lohan όσο και το φιλμ...

H Linsday Lohan, για όσους δεν το ήξεραν, στα διαλείμματά της από τη φυλακή, τα δικαστήρια και τα ναρκωτικά, τον τελευταίο χρόνο καταπιάνεται και με τη ζωή της Elizabeth Taylor. Και μπορεί όλο αυτό το διάστημα να έχουμε βομβαρδιστεί με φωτογραφίες και τρέιλερ της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής, Liz & Dick, αλλά τώρα τα ψέματα έλαβαν τέλος και στις 25 Νοεμβρίου η ταινία κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Φυσικά, και όπως ήταν πέρα για πέρα αναμενόμενο, οι κριτικοί έχουν κυριολεκτικά καταθάψει, τόσο την ταινία, όσο και την LiLo η οποία μάλλον δεν το έχει και πολύ όσον αφορά στην υποκριτική. Ο Tim Goodman ένας από τους μεγαλύτερους κριτικούς του Hollywood, χαρακτήρισε την επιλογή της Lohan ερμηνευτικά σαν μία πολύ κακή ιδέα, κάτι που βέβαια θα φέρει χρήματα λόγω της φήμης της νεαρής star. Την κριτική του ολοκλήρωσε λέγοντας πως η ταινία είναι μία πολύ καλή ευκαιρία αν θέλει κάποιος να γελάσει! Σκληρό...

Εκτός φυσικά από την Lilo της χρονιάς του άκουσε και ο συμπρωταγωνιστής της, Grant Bowler, που υποδύεται τον Richard Burton, τον οποίο ο Goodman χαρακτήρισε τόσο κακό που αποκλείεται κάποιος να τον πάρει στα σοβαρά ενώ την απόδοση της Taylor στα μέσα της δεκαετίας του '80 τη χαρακτήρισε σαν μία κακή παρωδία η οποία είναι ικανή να προκαλέσει σπασμούς γέλιου στο κοινό!

Ο David Hinckley των New Yorke Times από την άλλη, ήταν λιγότερο καυστικός λέγοντας: «Το μεγάλο πρόβλημα της ταινίας είναι ότι η Lohan δεν είναι η Taylor και δυστυχώς το φταίξιμο δεν ανήκει σε εκείνη. Δεν υπάρχουν πολλές star που να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους, όπως η Taylor μόλις εμφανιζόταν».

Παρά το γεγονός του απόλυτου κραξίματος και της ολικής ισοπέδωσης του, όποιου, ταλέντου της Lohan, ο παραγωγός της ταινίας, Larry Thompson συνεχίζει να στηρίζει την επιλογή του λέγοντας: «Πήραμε πολλά ρίσκα για τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά είμαι σίγουρος ότι το κοινό θα μας το ανταποδώσει».

Η μέρα της αλήθειας πλησιάζει... Ίδωμεν!

Διαβάστε επίσης:

Για γέλια και για κλάμματα, τόσο η Lohan όσο και το φιλμ...

Ηalloween και stars: Τα πιο αστεία celebrity κοστούμια

Άτυχες στιγμές στην παραλία: Όταν οι stars γίνονται ρεζίλι