Ο Brad Pitt έχει τους λόγους του να μισεί τον Άγιο Βασίλη!

Ο Brad Pitt έχει τους λόγους του να μισεί τον Άγιο Βασίλη!

Και μας εξηγεί το γιατί...

Χριστούγεννα! Η αγαπημένη γιορτή όλων! Περιμέναμε σαν τρελά όταν ήμασταν παιδιά για τη στιγμή που ο... Άγιος Βασίλης θα μας έφερνε τα περιβόητα δώρα που του είχαμε ζητήσει. Οι περισσότεροι από εμάς αγαπούσαμε την ιδέα του Άγιου Βασίλη, είτε την πιστεύαμε είτε όχι.


Υπάρχει όμως και ένας που όχι μόνο δεν του τρέφει συμπάθεια, αλλά μάλλον τον μισεί. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο γοητευτικός Brad Pitt. Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, μισεί τον Άγιο Βασίλη. Γιατί όμως τόσο πάθος;

Ο γόης του Hollywood, δήλωσε ότι όταν ήταν μικρός λάτρευε την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει ένιωσε πολύ προδομένος. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι όταν έμαθε την αλήθεια άρχισε να φωνάζει: «Γιατί; Γιατί ψευδόσουν;»


Ο απογοητευμένος μικρός Brad, από τότε μίσησε την ιδέα του και παρόλο που μεγάλωσε και ωρίμασε, άποψη δεν άλλαξε! Μάλιστα, σημείωσε ότι είναι απόλυτα ειλικρινής με τα παιδιά του, αφού τους δηλώνει ξεκάθαρα ότι μερικοί πιστεύουν ότι τα δώρα τα φέρνει ο περίφημος Santa Claus και άλλοι θεωρούν ότι τα φέρνουν οι γονείς στα παιδιά τους! Φυσικά δεν τους αναγκάζει να ενστερνιστούν τη δική του άποψη, αλλά με τον τρόπο του δεν τους παραμυθιάζει, όπως κάνουν οι περισσότεροι γονείς!


Τι να πεις! Παιδικά τραύματα είναι αυτά, για αυτό και ο Brad του «το κρατάει μανιάτικο» του Άγιου Βασίλη!

Διαβάστε ακόμα:

Kι όμως! H Aniston έστειλε προσκλητήριο στην... Αngelina και στον Brad.

Jennifer Aniston: η πολυπόθητη Porsche και η «μανία» της να κάνει τον Justin κυριλέ!

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Wedding - πόλεμος για το ποιούς διάσημους κοινούς φίλους θα πάρουν με το μέρος τους!