Jennifer Aniston: Ο Justin συμμετέχει στο σχεδιασμό του νυφικού της

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Ο Justin συμμετέχει στο σχεδιασμό του νυφικού της

Μας προέκυψε και σχεδιαστής μόδας το αγόρι!

Mπορεί να λένε ότι είναι γρουσουζιά ο γαμπρός να δει την νύφη με το νυφικό πριν το γάμο, αλλά απ' ότι φαίνεται, η Jennifer Aniston δεν πιστεύει σε προλήψεις και δεισιδαιμονίες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο συσκέπτεται με τον κορυφαίο fashion designer Valentino, θέλει ο μέλλων σύζυγός της Justin Theroux να έχει ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό του νυφικού και μάλιστα για κάθε του λεπτομέρεια! Πηγή από το περιβάλλον του διάσημου ζεύγους αποκαλύπτει: «Η Jen εμπιστεύεται απόλυτα το γούστο του Justin και μάλιστα τον συμβουλεύεται για όλες της τις εμφανίσεις. Θεωρεί ότι είναι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που ξέρει και αυτός που θα της πει ακριβώς τι της ταιριάζει και τι όχι. Η Jennifer συναντήθηκε πρόσφατα με τους συνεργάτες του Valentino, Maria Grazia Chiuri και Pier Paolo Piccioli υπό το άγρυπνο βλέμμα του Justin o oποίος είχε γνώμη για όλα»!

Και συνεχίζει: «Οι φίλες της Jennifer την μάλωσαν που έδειξε στον Justin το νυφικό της, γιατί θεωρούν ότι θα της φέρει γρουσουζιά, αλλά η ίδια πιστεύει ότι όλη την κακή τύχη την συγκέντρωσε ο πρώτος της γάμος με τον Brad Pitt, o οποίος μάλιστα δεν είδε ποτέ το νυφικό της! Ο Justin από την άλλη απολαμβάνει την διαδικασία δημιουργίας του νυφικού ενώ δεν αποκλείεται να γίνει λίγο πιο αποκαλυπτικό από αυτό που αρχικά είχε φανταστεί η Jennifer»!

Justin, άσε τα νυφικά στα κορίτσια και τράβα διάλεξε κοστούμι!

Διαβάστε επίσης:

To πρώτο αγόρι της Jennifer Aniston είναι Έλληνας!

Η J.Aniston, το αλτσχάιμερ και η κακή κατάσταση υγείας της μητέρας της

Kι όμως! H Aniston έστειλε προσκλητήριο στην... Αngelina και στον Brad.