Ποιος ανάγκασε την Katy Perry να κρυφτεί κάτω από τραπέζι εστιατορίου;

Γωγώ Φούντα
Ποιος ανάγκασε την Katy Perry να κρυφτεί κάτω από τραπέζι εστιατορίου;

Ξέραμε ότι είναι εκκεντρική, αλλά και τρελή;

Ποιος είπε ότι σουρεάλ σκηνικά συμβαίνουν μόνο στις ελληνικές ταινίες; Η Katy Perry μας απέδειξε περίτρανα, εκτός του ότι μάλλον δεν στέκει και πολύ καλά στα μυαλά της, ότι αν έχεις φαντασία, μπορείς να μετατρέψεις ένα τυπικό δείπνο σε... περιπέτεια!

H διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, αποφάσισε να πάρει το αγόρι της, John Mayer, και να πάει σε ένα εστιατόριο να απολαύσει ένα άκρως ρομαντικό δείπνο. Αλλά δυστυχώς για εκείνη, και επειδή ο κόσμος και ειδικά αυτός των star είναι πολύ μικρός, έμεινε με την... μπουκιά στο στόμα! Βλέπετε, ενώ το διάσημο ζεύγος απολάμβανε το γεύμα του ο πρώην σύζυγος της Katy, Russell Brand, έκανε την είσοδό του στο μαγαζί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα άκρως αστείο σκηνικό.

«Μόλις η Katy είδε τον Russell να μπαίνει στο μαγαζί πανικοβλημένη κρύφτηκε κάτω από το... τραπέζι! Αμέσως μετά ο John πέταξε τα λεφτά και έφυγαν τρέχοντας», είπε άτομο που βρέθηκε στο μαγαζί. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που το πρώην ζεύγος συναντιέται τυχαία, καθώς λίγες βδομάδες πριν βρέθηκαν στον ίδιο αγώνα των LA Lakers και μάλιστα σε αρκετά κοντινές θέσεις!

Βρε παιδιά, μήπως να αλλάζατε στέκια; Και τελοσπάντων η Katy τι ακριβώς φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει σαν την τρελή; Μυστήρια πράγματα...

Διαβάστε επίσης:

Οι celebrities που μισούν το γυμναστήριο και το δηλώνουν περίτρανα!

Katy Perry: μετά την Lady Gaga, μπαίνει στην all star team της Coty

Ποια star είπε ότι νιώθει χοντρή αν δεν φοράει το λαστέξ της;