Jessica Biel: Φοβάται ότι η Scarlett θέλει πίσω τον Justin

Γωγώ Φούντα
Jessica Biel: Φοβάται ότι η Scarlett θέλει πίσω τον Justin

Ήταν πολύ καιρό ήρεμη και ήθελε να βρει κάτι να ασχολείται!

Mαύρα φίδια έχουν ζώσει την Jessica Biel η οποία δεν λέει να ηρεμήσει ούτε τώρα που επιτέλους έγινε και επίσημα κυρία Timberlake! O λόγος φυσικά είναι και πάλι ο μπερμπάντης σύζυγός της, ο οποίος ομολογουμένως δεν είναι και το πιο έμπιστο άτομο επί γης.

Πέντε χρόνια πριν λοιπόν, ο Justin είχε γυρίσει ένα άκρως ερωτικό και σέξι video clip για το τραγούδι «What Goes Around... Comes Around», στο οποίο και συμπρωταγωνιστούσε με το τότε κορίτσι του, Scarlett Johansson. Ο έρωτάς τους είχε απασχολήσει πολύ τα tabloids, ενώ πολλοί πίστευαν ότι τελικά θα οδηγούνταν στα σκαλιά της εκκλησίας, παρά το γεγονός ότι τελικά η σχέση τους έληξε άδοξα.

Μπορεί λοιπόν η ιστορία αυτή να έχει λήξει εδώ και χρόνια, αλλά καμιά φορά η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Έτσι, Scarlett και Jessica τον τελευταίο καιρό, βγάζουν φωτογραφίες αγκαλίτσα χαμογελώντας διάπλατα στον φακό, μιας και συμπρωταγωνιστούν στην ταινία Hitchcock. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό, για να ξεκινήσει η Biel έναν νεό κύκλο παράνοιας και τρέλας, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι η Johansson σκοπεύει να διεκδικήσει και πάλι τον Justin μέσω της... ίδιας!

Φυσικά όλα αυτά απλά ανήκουν στη σφαίρα της, ομολογουμένως καλπάζουσας, φαντασίας της όμορφης star, αφού πλέον οι δύο πρώην δεν έχουν απολύτως καμία επαφή!

Και νομίζαμε ότι η παρανοική ζήλεια ήταν προνόμιο μόνο των ελληνίδων! Σύνελθε Jessica...

Διαβάστε επίσης:

Ποια star στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με... κομμένα κεφάλια από Barbie;

Ποια διάσημη star πρόσθεσε αυτό το tattoo στη συλλογή της;

Σε ποιο προϊόν χρωστάει τη λάμψη της η Jessica Biel;