Ποια διάσημη star βλέπει πορνό για να... βελτιωθεί ως ηθοποιός;

Ποια διάσημη star βλέπει πορνό για να... βελτιωθεί ως ηθοποιός;

Εκπαιδευτικές ταινίες, για καλό σκοπό

Πάμπολλες φορές έχουμε ακούσει ηθοποιούς να δηλώνουν ότι βλέπουν κλασικές ταινίες, για να πάρουν μαθήματα υποκριτικής από του παλιούς, έμπειρους ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, διάσημη πανέμορφη ηθοποιός δηλώνει ότι συνηθίζει να βλέπει κάθε μέρα πορνό για να βελτιωθεί ως ηθοποιός.


Ποια είναι αυτή; Η Amanda Seyfried.

Η διάσημη star, όπως ήδη ξέρετε θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Lovelace» και θα υποδυθεί μια πορνοστάρ, τη γνωστή Linda Lovelace.
Ο ρόλος είναι πραγματικά κόντρα, μιας και η Amanda διαθέτει ένα πολύ γλυκό και αθώο πρόσωπο. Δε συγκαταλέγεται στις sexy και πρόστυχες ομορφιές του Hollywood, αλλά στις γυναίκες που εκπέμπουν ένα class και μια άλλου τύπου ομορφιά.


Η Amanda ,λοιπόν, δήλωσε πως της είναι πολύ δύσκολο αλλά και άβολο να παίζει μια πορνοστάρ. Για να βελτιώσει, λοιπόν, τις υποκριτικές της ικανότητες έχει συμπεριλάβει στην καθημερινή της ρουτίνα, την παρακολούθηση πορνό και συγκεκριμένα την ταινία «Deep Throat» που παίχτηκε για πρώτη φορά το 1972. Η 27χρονη ηθοποιός βρίσκει το να βλέπει πορνό πολύ αστείο και περίεργο.


Παρόλη την ανασφάλεια που της έχει δημιουργήσει ο νέος ρόλος, η ίδια δηλώνει πολύ περήφανη για τη νέα της ταινία, καθώς θέλει μέσω αυτής να προβάλει το αληθινό πρόσωπο της Linda Lovelace.

Διαβάστε ακόμα:

Η Amanda Seyfried ανοίγει το νεσεσέρ της

Amanda Seyfried: εκθαμβωτική με κόκκινο κοστούμι

Amanda Seyfried- Jessica Chastain: Δύο looks που ξεχωρίσαμε στα Tony Awards