Orlando Bloom-Miranda Kerr: Αποφάσισαν να κάνουν διάλειμμα από το γάμο τους

Γωγώ Φούντα
Orlando Bloom-Miranda Kerr: Αποφάσισαν να κάνουν διάλειμμα από το γάμο τους

Και αυτή τη φορά μάλλον θα πρέπει να τους πιστέψουμε...

Ερωτηματικά και πολλά σύννεφα έχουν σκεπάσει το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood Orlando Bloom και Miranda Kerr. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες σχετικά με το γάμο τους, αλλά είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αποδείξεις και μάλιστα... απτές!

Σύμφωνα λοιπόν με τα tabloids του εξωτερικού, η σχέση του διάσημου ηθοποιού και της star της πασαρέλας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι έτσι αποφάσισαν από κοινού να κάνουν ένα διάλειμμα και να μείνουν για λίγο χωριστά.

Εκτός φυσικά ότι η Kerr τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί χωρίς την βέρα της, στο προσκήνιο έρχεται και ο γνωστός μοντελοπνίχτης του Hollywood Leonardo Di Caprio! Ενώ λοιπόν ο Bloom βρίσκεται στην Νότια Αφρική για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η καλή του στο Los Angeles δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι με τελευταίο αυτό του Leo! Mάλιστα, άτομα που βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του Di Caprio έναν περίπου μήνα πριν, είπαν ότι το supermodel έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χορεύοντας και πίνοντας ασταμάτητα, ενώ το φλερτ με τον εορτάζοντα ήταν ιδιαιτέρως έντονο!

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους πιάστηκαν στα πράσσα, μιας και λίγες μόλις μέρες πριν το πάρτι, φωτογράφοι τους είχαν εντοπίσει να δειπνούν σε πολυτελές εστιατόριο!

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να είναι φήμες και απλώς Bloom και Kerr όντως να κάνουν ένα διαλείμμα προκειμένου να επιστρέψει η χαμένη φλόγα! Καλού κακού όμως Orlando, δεν ψάχνεις το κεφάλι σου μήπως ανακαλύψεις τίποτα;

Διαβάστε επίσης:

Mirand Kerr: το πικάντικο μυστικό της για έναν τέλειο γάμο

Η Miranda Kerr απατά τον Orlando με τον Leonardo Di Caprio;

Οι πιο σέξι φωτογραφήσεις του 2012