Ποιοι celebrities από ασχημόπαπα εξελίχθηκαν σε κύκνους;

Γωγώ Φούντα
Ποιοι celebrities από ασχημόπαπα εξελίχθηκαν σε κύκνους;

Ομορφαίνουν όσο μεγαλώνουν σαν το καλό κρασί!

Eίναι διάσημοι, πλούσιοι και κυρίως εξωπραγματικά όμορφοι! Ο λόγος για τους μεγαλύτερους star του Hollywood και όχι μόνο, οι οποίοι αποτελούν φαντασίωση αντρών και γυναικών και θαυμάζονται όχι τόσο για το ταλέντο αλλά και για την γοητευτική τους εξωτερική εμφάνιση.

Κι όμως, αν πιστεύετε ότι ήταν πάντα όμορφοι και λαμπεροί πλανάσθαι πλάνην οικτρά! Βλέπετε, μπορεί σήμερα να κόβουν την ανάσα με το κάλλος τους, αλλά όταν ήταν παιδάκια ή έφηβοι, δε θα λέγαμε ότι ήταν και οι γόηδες του σχολείου!

Γυαλάκια, σπυράκια, στραβά δοντάκια συνέθεταν ένα σκηνικό που περισσότερο θύμιζε σπασικλάκι παρά μελλοντικό star! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Brad Pitt ο οποίος μπορεί πλέον να είναι από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου αλλά στα σχολικά του χρόνια σίγουρα δεν ήταν ο απόλυτος στόχος των κοριτσιών! Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Tom Cruise, ο οποίος μεγάλωσε και ομόρφυνε αλλά σίγουρα τρελός παρέμεινε! Είπαμε, η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει!

Η Drew Barrymore μπορεί πλέον να έχει βρει το στιλ της και να θαυμάζεται για τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της, αλλά ως κοριτσάκι θύμιζε περισσότερο μικρό τερατάκι, όπως και η Kate Hudson η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και πρωταγωνίστρια καρτούν, μιας και μπορεί σήμερα τα αυτάκια να τα κρύβει κάτω από τα υπέροχα μαλλιά της, αλλά ως παιδάκι μάλλον θα είχε γίνει στόχος αμέτρητων χλευαστικών σχολίων.

Justin Timberlake και Avril Lavigne συμπληρώνουν τη χρυσή λίστα μας, με τη διάσημη τραγουδίστρια να παίρνει Oscar μεταμόρφωσης!

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Drew Barrymore

Jessica Biel: Φοβάται ότι η Scarlett θέλει πίσω τον Justin

Oι Bradgelina επιτέλους παντρεύονται