Οι ατάκες του 2012 που οι stars εύχονται να ξεχάσουμε

Οι ατάκες του 2012 που οι stars εύχονται να ξεχάσουμε

Κι όμως, τις ξεστόμισαν!

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του 2012, θυμόμαστε κάποιες από τις πιο περίεργες, ακατάλληλες και αμήχανες ατάκες της χρονιάς. Ο Clint Eastwood απήυθυνε τον λόγο σε μία καρέκλα, η Kristen Stewart παραδέχτηκε δημόσια ότι απάτησε τον -επί σειρά ετών- σύντροφό της ενώ η Rihanna δήλωσε ότι μπορεί ακόμα να είναι ερωτευμένη με τον Chris Brown από τον οποίο χώρισε, πριν από μερικά χρόνια, εξαιτίας του ξυλοδαρμού που υπέστη από αυτόν.

Clint Eastwood
Ο ηθοποιός, μιλώντας στο συνέδριο του αμερικανικού ρεπουμπλικανικού κόμματος, απηύθυνε τον λόγο σε μία καρέκλα, προσποιούμενος ότι αυτή ήταν ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Barack Obama. «Κύριε πρόεδρε, πώς θα χειριστείτε τις υποσχέσεις που δώσατε, όταν ήσασταν υποψήφιος;».

Rihanna
«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο πρώτος μου έρωτας» είπε, με δάκρυα στα μάτια, η Rihanna στο show της Oprah Winfrey. «Πρέπει να τον συγχωρήσω, γιατί ακόμα ενδιαφέρομαι γι' αυτόν. Την στιγμή που αποφάσισα να ξεχάσω όσα έγιναν στο παρελθόν, άρχισα να ζω ξανά».

Justin Timberlake
Τον Οκτώβριο, ο superstar ζήτησε δημόσια συγνώμη για ένα βίντεο που προβλήθηκε στον γάμο του με την Jessicca Biel, το οποίο έδειχνεέξαθλιωμένους άστεγους να εύχονται στο ζευγάρι. «Η αλήθεια είναι ότι, μεγαλώνοντας στο Tennessee, έμαθα ότι, ανεξάρτητα από την φυλή, το φύλο ή τα εισοδήματά μας, είμαστε όλοι ίσοι. Έχουμε ένα ρητό που λέει "Όλοι φοράνε το παντελόνι τους με τον ίδιο τρόπο"».

Lady Gaga
«Η Adele είναι πιο χοντρή από εμένα, γιατί κανείς δεν λέει τίποτα γι' αυτό; Είναι υπέροχη και πιστεύω ότι η αυτοπεποίθησή της είναι κάτι με το οποίο μπορώ να ταυτιστώ. Έχει θέσει ψηλά τον πήχη για πολλές γυναίκες. Θέλω να είμαι μία γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της», είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο.

Lindsay Lohan
«Απ' όταν ήμουν παιδί λάτρευα να βρίσκομαι μπροστά από τις κάμερες. Αυτό δεν σημαίνει ότι μου άρεσε να αναβοσβήνουν φλας όταν είμαι έξω για δείπνο, ή άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν προσωπικά να παίρνουν τηλέφωνο το TMZ. Το 99% αυτών των περιπτώσεων διασυρμού μου είναι ψέματα. Νιώθω ότι με κακοποιούν. Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία ηθοποιό που να έχει υποστεί τέτοια ακραία δημοσιότητα και να μην κατέληξε να αυτοκτονήσει», είπε η ηθοποιός στο US Weekly.

Seal
«Πίστευα ότι η Heidi θα είχε λίγο υψηλότερο επίπεδο... πριν αποφασίσει να δεχτεί "βοήθεια"», είπε ο τραγουδιστής στο TMZ, αναφερόμενος στο ειδύλλιο της πρώην συζύγου της με τον σωματοφύλακά της, Martin Kristen.

Kanye West
Στις αρχές του 2012 ο τραγουδιστής και σχεδιαστής μόδας επιδόθηκε σε ένα επικό ντελίριο στο Twitter, όπου περιέγραφε στους followers του το όραμά του για έναν όμιλο media που ήθελε να ξεκινήσει. «Η DONDA θα αποτελείται από 22 τμήματα που θα έχουν ως στόχο να δημιουργούν προϊόντα και εμπειρίες που το κοινό θα επιθυμεί και θα μπορεί να αποκτήσει. Μπορούμε να επηρεάσουμε τον κόσμο μέσα από το design. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που ο Steve Jobs άφησε στη μέση».

Chris Brown
«Μπορείς να αγαπάς δύο ανθρώπους ταυτόχρονα; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι δυνατό, αλλά εγώ έτσι νιώθω. Δεν θέλω να πληγώσω καμία από τις δύο», είπε ο ράπερ σε ένα βίντεο που ο ίδιος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μετά τον χωρισμό από την σύντροφό του, Karrueche Tran, και όταν οι φήμες τον ήθελαν να είναι ξανά ζευγάρι με την Rihanna.

Kristen Stewart
«Αυτή η στιγμιαία αδιακρισία έβαλε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι τόσο πολύ», ήταν η ανακοίνωση της ηθοποιού μετά τις φωτογραφίες που αποκάλυπταν την παράνομη σχέση με τον σκηνοθέτη της, Rupert Sanders.

Διαβάστε ακόμα:
Θέλω να σου μοιάσω: Ποιες stars θα ήθελαν να ζούσαν τη ζωή άλλης;
Πριν και μετά: Αυτοί είναι οι 10 πιο κακογερασμένοι του Hollywood!
Ποιοι celebrities από ασχημόπαπα εξελίχθηκαν σε κύκνους;