Μάθετε το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε η Katie Holmes για χριστουγεννιάτικα δώρα της Suri

Μάθετε το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε η Katie Holmes για χριστουγεννιάτικα δώρα της Suri

Και τι δεν της πήρε!

Το ότι η Katie Holmes λατρεύει την κόρη της Suri το γνωρίζαμε. Το ότι οι διάσημοι γονείς της την έχουν κακομάθει και τη ντύνουν με τα ακριβότερα ρούχα επίσης το ξέραμε, αλλά ότι θα έφτανε στο σημείο να ξοδέψει 37.000 ευρώ για... χριστουγεννιάτικα δώρα δεν το περιμέναμε.


Φαίνεται ότι η Katie Holmes προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της κόρης της με κάθε τρόπο. Το διαζύγιό της από τον Tom Cruise κόστισε πολύ στη μικρή Suri και οι γονείς της προσπαθούν να τη γλυκάνουν με ακριβά δώρα.


Βέβαια το ποσό των 37.000 ευρώ ξεπερνάει κάθε λογική. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και άλλοι τα σκορπάνε στη στιγμή. Τι όμως αγόρασε στην όμορφη Suri;
Η Katie ξόδεψε 18.000 ευρώ για να δημιουργηθεί ένα βικτοριανού τύπου playhouse, με τρεχούμενο νερό και δικό του ηλεκτρικό ρεύμα. Θα τοποθετηθεί στο σπίτι της Holmes στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στον κήπο, ώστε η μικρή να περνάει εκεί δημιουργικές στιγμές.


Επιπλέον, η... σπάταλη μαμά δαπάνησε 8.000 ευρώ σε... αυτοκίνητο Mercedes για παιδιά. Ναι καλά ακούσατε. Ξόδεψε για παιδικό αυτοκίνητο, ποσό ισότιμο με μεταχειρισμένο αμάξι! Το υπόλοιπο ποσό ξοδεύτηκε σε mini iPad, σε ένα φόρεμα Ralph Lauren και σε μια Chloe γούνα.


Πόσο περισσότερο να κακομάθει την 6χρονη κόρη της; Αναμένουμε τα δώρα του Tom Cruise τώρα. Τυχερό ή μήπως άτυχο, τελικά να αποκαλέσουμε το μικρό fashion icon;

Ο χρόνος θα δείξει...

Διαβάστε ακόμα:

Πριν και μετά: Αυτοί είναι οι 10 πιο κακογερασμένοι του Hollywood!

Demi Moore: Οι κόρες της τής έκοψαν (ξανά) την καλημέρα!

H Demi Moore τα έφτιαξε με τον φίλο της κόρης της!