Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Eva Longoria και δήμαρχος του Los Angeles

Γωγώ Φούντα
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Eva Longoria και δήμαρχος του Los Angeles

Η ατυχία της star μάλλον τελείωσε...

Mπορεί τα τελευταία χρόνια τα αισθηματικά της Eva Longoria να μην πηγαίνουν και πολύ καλά, αν αναλογιστεί κανείς το διαζύγιό της από τον Tony Parker και τις φήμες περί εξωσυζυγικών του σχέσων, αλλά και το άδοξο τέλος της σχέσης της με τον μικρότερο αδερφό της Penelope Cruz, Eduardo, αλλά όπως όλα δείχνουν η λατίνα star μπορεί να χαμογελά και πάλι.

Σύμφωνα λοιπόν με έντονη φημολογία η σέξι ηθοποιός είναι εδώ και κάποιο διάστημα ζευγάρι με τον... δήμαρχο του Los Angeles, Antonio Villaraigosa! Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν πρόσφατα χέρι χέρι σε επίσημη εκδήλωση στην Πόλη των Αγγέλων, ενώ άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε: «Γνωρίστηκαν κατά την προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου Obama και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κάτι ανάμεσά τους. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλούν πλέον ανοιχτά για το δεσμό τους».

Αν όντως αυτό είναι αλήθεια, που όπως όλα δείχνουν είναι, τότε η Eva μάλλον πέτυχε λαχείο και μάλιστα πρωτοχρονιάτικο! Ελπίζουμε αυτή η σχέση να έχει καλύτερη κατάληξη από τις προηγούμενες!

Διαβάστε επίσης:

Eva Longoria: ένα street style που δεν πρέπει να αντιγράψετε

Οι μύθοι του στυλ και πώς να τους καταργήσετε!

Θέλω να σου μοιάσω: Ποιες stars θα ήθελαν να ζούσαν τη ζωή άλλης;