Ποια είναι η 26χρονη που έχει τρελάνει τον Tom Cruise;

Ποια είναι η 26χρονη που έχει τρελάνει τον Tom Cruise;

Βγαίνουν μαζί σε γνωστά club και χορεύουν ασταμάτητα και αισθησιακά

To γνωστό αμερικανικό περιοδικό In Touch αποκαλύπτει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ cπως 6 μήνες μετά από το διαζύγιό του από την Katie Holmes, ο Tom Cruise έχει νέα γυναίκα στη ζωή του. Η... 'τυχερή' ονομάζεται Cynthia Jorge, είναι μόλις 26 ετών, κατάγεται από το Queens, και είναι υπεύθυνη ενός γνωστού εστιατορίου στην Νέα Υόρκη. Την είδηση επιβεβαιώνει και η Daily News!

Ο 50χρονος πια σταρ του Mission: Impossible έγινε αντιληπτός ουκ ολίγες φορές να χορεύει μαζί της αγκαλιά στο γνωστό κλαμπ του Μεγάλου Μήλου, και έφυγε μαζί της ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου, όπως γράφει το περιοδικό. Άτομο που ήταν παρών λέει: «Έδειχνε γοητευμένος από τη Cynthia, η οποία είχε τα μαλλιά της κότσο, φορούσε στενό μαύρο παντελόνι και έδειχνε υπέροχη».

Γνωρίστηκαν στις 16 Δεκεμβρίου στο Beauty & Essex, όπου εργάζεται η Cynthia. Ο Tom έφαγε με συνεργάτες του sashimi και empanadas, ενώ φεύγοντας ζήτησε την κάρτα της Cynthia κι εκείνη, την έδωσε. Την επόμενη, ο Tom κέλεσε στη γραμμή της στο Beauty & Essex δύο φορές μέχρι να της μιλήσει και τελικά άφησε μήνυμα! Την επόμενη κιόλας τους είδαν μαζί με φίλους στο Le Baron. Το τραπέζι τους ήταν σε κλειστό booth και εκτός από τις φορές που χόρεψαν στο dance floor, δεν έρχονταν σε επαφή με τους υπόλοιπους. «Χόρευαν salsa σαν επαγγελματίες. Την έπαιρνε αγκαλιά και την στιφογυρνούσε. Έδειχνε να μην τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Έρχονταν ολοένα και πιο κοντά. Θύμιζαν σκηνή από το Dirty Dancing. Ήταν εμφανές πως είναι γοητευμένος από αυτή την κοπέλα», συνεχίζει η πηγή.

Στο τέλος της βραδιάς, λιμουζίνα με οδηγό μετέφερε την Cynthia σπίτι της... Λέτε να έχουμε την επόμενη κυρία Cruise, aka το επόμενο θύμα- ή πρόκειται για άλλο ένα προπέτασμα καπνού για να μας κρύψει τη συνέχεια των casting της Σαïεντολογίας για την αντικαταστάτρια της Katie Holmes;

Διαβάστε ακόμη:

Tom Cruise: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ενασχόλησή του με την Σαϊεντολογία και το βίαιο χαρακτήρα του

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο μικροσκόπιο του FBI εξαιτίας του Tom Cruise -και όχι μόνο