Tο απίστευτο γαμήλιο δώρο που έλαβε η Kate Winslet!

Γωγώ Φούντα
Tο απίστευτο γαμήλιο δώρο που έλαβε η Kate Winslet!

Ο θείος του συζύγου της είναι large και το δείχνει!

Ως γνωστόν η διάσημη ηθοποιός Kate Winslet μόλις λίγες εβδομάδες πριν παντρεύτηκε για τρίτη φορά σε μία ιδιωτική τελετή μακριά από φώτα και δημοσιογράφους. Μπορεί λοιπόν ο έρωτας να της ξαναχτύπησε την πόρτα, αλλά μαζί με αυτόν ήρθε και η τεράστια τύχη!

Βλέπετε, ο γαμπρός, Ned RocknRoll, είναι ανιψιός του πολυεκατομμυριούχου Richard Branson και μάλιστα εργάζεται και στις επιχειρήσεις του. Ο εκκεντρικός Branson λοιπόν, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του για το γάμο του ανιψιού του, αποφάσισε να κάνει στους νιόπαντρους ένα δώρου, που σίγουρα είναι ανεκτίμητο!

Το δώρο τους λοιπόν είναι ένα εισιτήριο, αξίας 124.000 λιρών, το οποίο θα τους ταξιδέψει στο... διάστημα, καθώς τους εξασφάλισε από μία θέση στο Virgin Galactic tour το οποίο θα πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι τον επόμενο χρόνο και οι τυχεροί, και φυσικά πλούσιοι, επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μαγευτικό 2ωρο, κυριολεκτικά στο διάστημα!

Ο Branson λοιπόν, αφενός έκανε το συγκεκριμένο δώρο στην ανιψούλα του, καθώς η Winslet έχει εκφράσει επανελημμένα την επιθυμία της να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι, και αφετέρου γιατί ήθελε να ευχαριστήσει τη star του Hollywood η οποία πρόσφατα με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας έσωσε την μητέρα του από τη φωτιά που έπιασε η έπαυλη της οικογενείας!

Διαβάστε επίσης:

Kate Winslet: Παντρεύτηκε κρυφά! Ποιος ο ρόλος του Leonardo DiCaprio;

Kate Winslet: Βραβεύτηκε από την βασίλισσα Ελισάβετ

Ποιοι διάσημοι φίλοι της Kate Winslet «καπελώθηκαν» για... καλό σκοπό;