Ποιο διάσημο μοντέλο το έριξε στη γιόγκα μέσα στη θάλασσα χριστουγεννιάτικα;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο μοντέλο το έριξε στη γιόγκα μέσα στη θάλασσα χριστουγεννιάτικα;

Μία άκρως εναλλακτική χριστουγεννιάτικη ενασχόληση!

Mπορεί εμείς εδώ να ξεπαγιάζουμε και τα μπουφάν να έχουν γίνει δεύτερο δέρμα μας, αλλά όταν μιλάμε για πλούσιους και διάσημους τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Βλέπετε, λόγω οικονομικής, και όχι μόνο άνεσης, έχουν τη δυνατότητα να αποχωριστούν το κρύο περιβάλλον και να κατηφορίσουν νότια προς θερμούς και άκρως καλοκαιρινούς προορισμούς.

Μία από αυτούς είναι και το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Lily Cole η οποία κάνει τις διακοπές της στο εξωτικό St. Barts. Η νεαρή star λοιπόν, πιάστηκε από το φωτογραφικό φακό να πλατσουρίζει και να χαίρεται τη θάλασσα και τον ήλιο με την παρέα της αδιαφορώντας για τους παπαράτσι που την παρακολουθούσαν.

Μάλιστα, όπως κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της, λίγο έλειψε να χάσει το πάνω μέρος του μαγιό της, και να προβεί σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις. Για κακή τύχη όλων όμως, μία φίλη της έσπευσε να τη βοηθήσει, γλιτώνοντάς την από το να γίνει μία νέα Anne Hathaway! Και επειδή η 24χρονη μάλλον ταράχτηκε απο το παρολίγον πάθημά της, είπε να το ρίξει, καταμεσής της θαλάσσης στη... γιόγκα, σε μία προσπάθεια, προφανώς, να ηρεμήσει.

Σίγουρα όχι ότι πιο λογικό για να κάνει κανείς στην παραλία!

Διαβάστε ακόμη:

Οι διάσημοι χωρισμοί του 2012!

Ποιας διάσημης κυρίας η μύτη έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση στις πλαστικές επεμβάσεις;

Stars και σχολείο: Ποιοι celebrities υπήρξαν συμμαθητές;