O Justin Bieber προκάλεσε το θάνατο φωτογράφου

Γωγώ Φούντα
O Justin Bieber προκάλεσε το θάνατο φωτογράφου

Τραγικό δυστύχημα με πρωταγωνιστή το διάσημο τραγουδιστή

Μπορεί ο Justin Bieber να είναι περιζήτητος και ένας από τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως, αλλά το να σκοτώνονται άνθρωποι για λογαριασμό του αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης!

Paparazzi λοιπόν, ο οποίος μάλλον επέδειξε μεγαλύτερο από το επιτρεπτό ζήλο για τη δουλειά του, την έστησε έξω από το σπίτι του διάσημου τραγουδιστή προκειμένου να τον φωτογραφίσει. Όταν λοιπόν η λευκή Ferrari του Bieber βγήκε από το γκαράζ της πολυτελούς κατοικίας, άρχισε μία τρελή καταδίωξη στους δρόμους του Los Angeles.

Kάποια στιγμή, και ενώ το αυτοκίνητο του star είχε ακινητοποιηθεί λόγω της κίνησης, ο φωτογράφος βγήκε από το όχημα του προκειμένου να πλησιάσει και να φωτογραφίσει καλύτερα τον Bieber. Κίνηση που όπως αποδείχθηκε του κόστισε την ίδια του τη ζωή, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι το αμάξι το οδηγούσε φίλος του διάσημου τραγουδιστή και μάλιστα υπάρχουν αμφιβολίες για το αν βρισκόταν έστω μέσα σε αυτό. Ο Bieber έχει ήδη εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου άντρα, ενώ ήδη διεξάγονται έρευνες σχετικά με τα πραγματικά του κίνητρα.

Διαβάστε επίσης:

Σε ποιον star ανήκει αυτό το καινούργιο τατουάζ;

Justin Bieber-Selena Gomez: Καυτά φιλιά στο αεροδρόμιο!

Γιατί γδύνεται στη σκηνή ο Justin Bieber;