Demi Moore-Ashton Kutcher VS Kristen Stewart-Robert Pattinson: ποιο ήταν το μεγαλύτερο κέρατο του 2012;

Demi Moore-Ashton Kutcher VS Kristen Stewart-Robert Pattinson: ποιο ήταν το μεγαλύτερο κέρατο του 2012;

Τα δύο πρωτοσέλιδα κέρατα που μας συγκλόνισαν τη χρονιά που πέρασε.

Η απιστία ή αλλιώς "κέρατο" όπως το λέμε σιγοψιθυρίζοντας στις παρέες δεν κοιτάει χρόνια, πλούτη και διασημότητες. Χτυπάει παντού και πλήττει από το ζευγάρι της διπλανής πόρτας μέχρι τον πιο δημοφιλή celebrity του πλανήτη Hollywood. Τη χρονιά που μας πέρασε δύο ήταν τα σκάνδαλα που έκαναν το γύρο του κόσμου και πρωταγωνίστησαν στα διεθνή πρωτοσέλιδα. Διαβάστε και διαλέξτε αυτό που προτιμάτε:

Demi Moore - Ashton Kutcher
Αυτό το ζευγάρι ήταν η σημαία των απανταχού cougar γυναικών που έδωσε ελπίδα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου πως παρά τα χρονάκια τους δεν έμειναν στο ράφι, αντίθετα κάπου εκεί έξω ένας κούκλος τις περιμένει για να τις παντρευτεί. Μπορεί για κάποια χρόνια το διάσημο ζευγάρι να ήταν υπόδειγμα πίστης και αφοσίωσης, πόσο όμως να αντέξει το τεκνό ο Ashton την έκανε την κουτσουκέλα του.
Είχε δεν είχε, ένα ωραίο πρωινό η μούρη του πρωταγωνίστησε σε όλα τα εξώφυλλα μέσα σε μία μπανιέρα και αγκαλιά με δύο νεαρές, η μία εκ των οποίων ονόματι Sara Leal. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά. Η Demi Moore από Mrs Kutcher έγινε ανορεξική, τρελή και αφού τσακώθηκε με τις κόρες της, ξεκίνησε το ασταμάτητο clubbing με κακές παρέες και αμφίεση μπεμπέκας.
Από την άλλη, ο Ashton Kutcher δεν παραδέχτηκε ποτέ τη μοιχεία, βρήκε όμως παρηγοριά στη Μila Kunis κι από τότε γυρνάνε τον κόσμο ταξιδεύοντας και κρατώντας στο χέρι από έναν καφέ Starbucks.

Robert Pattinson - Kristen Stewart
Πλασμένοι ο ένας για τον άλλο και οι δύο για να μας κάνουν να ζηλεύουμε, οι πρωταγωνιστές του Twilight έγιναν πολύ γρήγορα το ζευγάρι που συμβόλιζε την απόλυτη ομορφιά, επιτυχία και διασημότητα. Δυστυχώς για το ζεν πρεμιέ Rob, η καλή του δεν αρκέστηκε στο να έχει στην αγκαλιά της τον πιο όμορφο νέο ηθοποιό που θέλουν να σφίξουν στην αγκαλιά τους τα κοριτσάκια και άπλωσε το πλοκάμι της στον σκηνοθέτη της ταινίας "Snowhite and the Huntsman", Rupert Sanders. Οι paparazzi απαθανάτισαν το όλο συμβάν και η απολογία και των δύο ήταν ζήτημα χρόνου. Μετά από αρκετές εβδομάδες με τους θαυμαστές τους διχασμένους και ολόκληρα γκρουπ στο facebook να κράζουν τη μοιχαλίδα Kristen, o Rob τη δέχτηκε πίσω μετανιωμένη (όπως αυτή λέει) και έτοιμη να γίνει κυρία. Για να δούμε εννοεί τις υποσχέσεις της!

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart- Robert Pattinson: η γλώσσα του σώματος του ζευγαριού πριν και μετά το κέρατο

Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood
Kristen Stewart- Robert Pattinson: δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανέβασαν οι ίδιοι

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Το πρώτο φιλί, αληθινό ή ψεύτικο; (φωτό)

Δείτε το υπερπολυτελές καινούριο σπίτι της Stewart, σε απόσταση αναπνοής από του Pattinson (φωτος)

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά την επανασύνδεση! (φωτο)

Ο Robert Pattinson τα πήρε στο κρανίο και τα έκανε κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά (φωτός)