Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο: H Lindsay έκλεψε και το βραχιόλι της Elizabeth Taylor!

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο: H Lindsay έκλεψε και το βραχιόλι της Elizabeth Taylor!

Άλλο ένα μεγάλο fail για την τηλεπερσόνα

Η κλεπτομανής Lindsay Lohan, ξαναχτυπά. Η ίδια ... ηθοποιός που ενσάρκωσε την διάσημη σταρ στην ταινία Liz & Dick και δήλωνε πως το ίνδαλμά της είναι η Elizabeth Taylor.

Αφού εκτέλεσε την μνήμη της θρυλικής Lizie η Lindsay έσπευσε να αμαυρώσει εντελώς κάθε δεσμό με την εκλειπούσα. Πριν από λίγο καιρό μας δήλωνε πως η Taylor της είχε στείλει δώρο ένα δαχτυλίδι πριν πεθάνει συνοδευόμενο από ένα γράμμα άκρως εμψυχωτικό. Ένα γράμμα που εκθείαζε το ταλέντο της. Φυσικά κανείς δεν είδε ποτέ τίποτα από τα δύο και όταν η LiLo ρωτήθηκε είπε πως τα έχει καλά κρυμμένα για να μην τα χάσει.

Η LiLo κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπιασε στενές φιλίες με τη νοσοκόμα της Taylor. H ηθοποιός είχε δωρίσει στη νοσοκόμα της ένα βραχιόλι. Η Lindsay το ερωτεύτηκε και σε μία επίσκεψή της στο σπίτι της νοσοκόμας, ζήτησε να το δοκιμάσει. Λίγο αργότερα το βραχιόλι εξαφανίστηκε. Στην αρχή η νοσοκόμα θεώρησε πως απλά η LiLo θα ξέχασε να το βγάλει. Όταν της το είπε, εκείνη αρνήθηκε ότι το φορά και ότι το πήρε μαζί της. Στο σπίτι όμως δεν είχε μπει κάποιος άλλος!

Πέρασε μία εβδομάδα και η Lohan τελικά επέστρεψε το βραχιόλι... Ναι, το είχε εκείνη. Και όλα αυτά όταν η νοσοκόμα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία!

Διαβάστε ακόμη:

To φαινόμενο Honey Boo Boo: Παιδί θαύμα ή παρατράγουδο;(βίντεο)

Ποια διάσημη μαμά μετατρέπεται σιγά-σιγά σε gym freak;