O άντρας της Crawford την έπιασε στο κρεβάτι με τον Clooney!

O άντρας της Crawford την έπιασε στο κρεβάτι με τον Clooney!

Ή, τι μπορεί να πάθεις αν το παρακάνεις με την τεκίλα, σε ένα ξεκαρδιστικό διαφημιστικό.

Όταν ο George Clooney έχει κέφια φαίνεται αυτομάτως και στη δουλειά του. Τι ακριβώς εννοούμε; Ο Clooney σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο για το νέο διαφημιστικό spot της Casamigos Tequila. Ο διάσημος star σκέφτηκε ένα πολύ έξυπνο σενάριο για να διαφημίσει το ποτό. Φυσικά δε θα μπορούσε να μην καλέσει να πρωταγωνιστήσουν μαζί του και άλλοι διάσημοι αστέρες του Hollywood.

Ποιοι είναι; Το πανέμορφο μοντέλο, που όσο περνάνε τα χρόνια ομορφαίνει ακόμη περισσότερο, η Cindy Crawford, ο σύζυγός της Rande Gerber και η σύντροφος του Clooney, η Stacy Keibler.


Το concept έχει ως εξής: η διαφήμιση αποτελείται από 3 μικρά spots: Στο πρώτο, ο σύζυγος της Cindy κρατώντας ένα ποτήρι tequila στο χέρι επιστρέφει στο δωμάτιό τους να κοιμηθεί με τη σύζυγό του, όταν ξαφνικά την πιάνει στο κρεβάτι να κοιμάται δίπλα στον Clooney. Το σοκ φυσικά μεγάλο. Στο δεύτερο έρχεται η μεγάλη έκπληξη αυτή τη φορά για το διάσημο γκριζομάλλη ηθοποιό, ο οποίος τσακώνει τη σύντροφό του με τη Cindy Crawford στο κρεβάτι. Η πανέξυπνη διαφήμιση τελειώνει με τον τελευταίο συνδυασμό που δεν είναι άλλος από τον Clooney με τον Rande Gerber. Οι δύο γυναίκες σοκάρονται από το θέαμα και φυσικά η διαφήμιση κλείνει με το γενικό συμπέρασμα που δεν είναι άλλο από το όταν πίνεις πολύ, όλα είναι πιθανά! «Πίνετε υπεύθυνα», προτείνει η διαφήμιση.


Το spot είναι άκρως αστείο και φυσικά πολύ ευρηματικό. Απολαύστε το video παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια διάσημη μαμά μετατρέπεται σιγά-σιγά σε gym freak;

Το ύποπτο «φούσκωμα» στο εσώρουχο του David Beckham

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο: H Lindsay έκλεψε και το βραχιόλι της Elizabeth Taylor!