Kate Middleton: Το επίσημο πορτραίτο της δούκισσας δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Kate Middleton: Το επίσημο πορτραίτο της δούκισσας δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Μόλις αποκαλύφθηκε και η αλήθεια είναι ότι μείναμε άναυδοι

Σύμφωνα με την βασιλική, βρετανική παράδοση, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του επίσημου πορτραίτου της δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton. Όπως ήταν αναμενόμενο, έντονο ήταν το ενδιαφέρον γύρω από το πορτραίτο, αφού η σύζυγος του πρίγκιπα William είναι από τους αγαπημένους γαλαζοαίματους του βρετανικού λαού.

portrait



«Η δούκισσα μου εξήγησε ότι θα ήθελε, στο πορτραίτο της, να απεικονίζεται όπως είναι πραγματικά, και όχι η εικόνα στις δημόσιες εμφανίσεις της», δήλωσε ο Emsley, επίσημος καλλιτέχνης του παλατιού, ο οποίος και ανέλαβε να φτιάξει το πορτραίτο της Kate Middleton. «Μου φάνηκε απίστευτα ανοιχτή και γενναιόδωρη, καθώς και πολύ θερμή. Ενώ στην αρχή είχα σκεφτεί να την απεικονίσω σοβαρή, εντέλει καταλήξαμε και οι δύο στην χαμογελαστή φωτογραφία της, αφού έτσι είναι η πραγματική της εικόνα»

Η αλήθεια είναι ότι, όσο φυσικό κι αν είναι, το πορτραίτο της Middleton εμάς μας άφησε άναυδους αφού, στο συγκεκριμένο, η πριγκίπισσα (ντυμένη με γαλαζοπράσινη μπλούζα Whistles) μας φαίνεται πιο μεγάλη από ποτέ. Ιδέα μας είναι;

Διαβάστε ακόμα:

H Κate έγινε 31: Η παραμυθένια ιστορία του κοριτσιού που έγινε Πριγκίπισσα
Kate Middleton: Πώς θα περάσει τα γενέθλιά της;
Δείτε την άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana που θα προκαλέσει