Demi Moore: Λασποθεραπεία για να ηρεμήσουν τα νεύρα της;

Γωγώ Φούντα
Demi Moore: Λασποθεραπεία για να ηρεμήσουν τα νεύρα της;

Απολύτως κανένα σημάδι βελτίωσης η διάσημη ηθοποιός!

Toν τελευταίο καιρό η Demi Moore βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι φυσικά για κάποια ταινία, αλλά για την προσωπική της ζωή και την κακή ψυχολογική της κατάσταση, λόγω του περιβόητου πια χωρισμού της από τον Ashton Kutcher.

Και πάνω που λέγαμε ότι η διάσημη ηθοποιός ανέκαμψε και άρχισε να βρίσκει τον παλιό καλό της εαυτό, φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, δεν θα λέγαμε ότι μας πείθουν και ιδιαίτερα γι' αυτό.

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, η Demi ταξίδεψε στο Μεξικό προκειμένου να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το γεγονός ότι επιδόθηκε σε λασπόλουτρα αλλά και συνεδρίες διαλογισμού, δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ωστόσο το γεγονός ότι στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι το μοναδικό άτομο σε κατάσταση... αποσύνθεσης ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν το πρόγραμμα, μαρτυρά ότι κάτι δεν πάει καλά.

«H συμπεριφορά της Demi ήταν πολύ περίεργη. Απέφευγε να κάνει τα περισσότερα μαθήματα ενώ δεν σταματούσε να φλερτάρει με τον οποιοδήποτε. Ακόμα και με έναν 17χρονο», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Φαίνεται πως η διάσημη ηθοποιός έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να καταφέρει να βρει και πάλι την ψυχική της υγεία...

Διαβάστε επίσης:

H Demi Moore "πήρε" τα πάνω της

Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!

Demi Moore-Ashton Kutcher VS Kristen Stewart-Robert Pattinson: ποιο ήταν το μεγαλύτερο κέρατο του 2012;

Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/66109-demi-moore-ashton-kutcher-vs-kristen-stewart-robert-pattinson-poio-itan-to-megalytero-kerato-toy-2012#ixzz2HxiciQJR