Michael Lohan: «H κόρη μου δεν είναι πόρνη»

Michael Lohan: «H κόρη μου δεν είναι πόρνη»

Η Lindsay Lohan και πάλι στο προσκήνιο.

Φαίνεται πως τελικά αυτό το κορίτσι δεν πρόκειται να ησυχάσει ποτέ. Αυτή τη φορά ο πατέρας της έρχεται να ανασκευάσει δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες την χαρακτήριζε πόρνη πολυτελείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Michael Lohan φέρεται να έχει δηλώσει πως η κόρη του Lindsay πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού με πλούσιους άντρες και μάλιστα για αρκετές ημέρες επί σειρά, με τους πελάτες της να της κάνουν πολύ ακριβά δώρα, όπως κοσμήματα. Μάλιστα ένας πελάτης της σύμφωνα πάντα με όσα διαβάσαμε είναι και ο τρίτος διάδοχος του θρόνου του Brunei που την πλήρωσε 100 χιλιάδες δολάρια για να γιορτάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο.

Τώρα, ο Michael έρχεται να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, λέγοντας πως παραποίησαν τα λόγια του αναφέροντας χαρακτηριστικά «Δεν έκανα ποτέ τέτοιες δηλώσεις. Η Lindsay, όπως και άλλες celebrities κάνουν εμφανίσεις επί πληρωμή σε πάρτι γενεθλίων κ.ο.κ. Αλλά για να κάνει σεξ; Αστειεύεστε; Ποτέ. Δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό, γιατί ποτέ δεν θα το έκανε και ποτέ δεν συνέβη».

Διαβάστε επίσης:

Lindsay Lohan: δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της

Demi Moore: Ο νέος της αγαπημένος είναι 31 και πρώην της Lindsay Lohan!

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο: H Lindsay έκλεψε και το βραχιόλι της Elizabeth Taylor!