Demi Moore: Ο νέος της αγαπημένος είναι 31 και πρώην της Lindsay Lohan!

Γωγώ Φούντα
Demi Moore: Ο νέος της αγαπημένος είναι 31 και πρώην της Lindsay Lohan!

Aπ' ότι φαίνεται δεν λέει να βάλει με τίποτα μυαλό!

Κι εκεί που λέγαμε ότι η Demi Moore πήρε τα πάνω της και άρχισε να συνέρχεται από τις πρόσφατες περιπέτειες με ναρκωτικά και κατάθλιψη, όλα φυσικά εξαιτίας του άπιστου Ashton Kutcher, τα τελευταία της νέα θα λέγαμε ότι είναι άκρως ανησυχητικά και κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά.

Ως γνωστόν, η διάσημη ηθοποιός πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Μεξικό όπου και έκανε λασπόλουτρα και διαλογισμό προκειμένου να βρει τα λογικά της. Εκτός βέβαια από όλες αυτές τις άκρως πνευματικές δραστηριότητες, η Demi επιδόθηκε και σε φλερτ δίχως αύριο(!) και φυσικά πάντα με μικρότερους άντρες! Μάλιστα, οι ένοικοι των διπλανών δωματίων του ξενοδοχείου στο οποίο και διέμενε, παραπονέθηκαν αρκετές φορές καθώς η star του Hollywood δεν τους άφηνε να κοιμηθούν λόγω της... έντονης και ηχηρής σεξουαλικής της δραστηριότητας!

Και αφού λοιπόν μάθαμε ότι η Demi την πέφτει σε ό, τι κινείται, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για ειδύλλιό της με 31χρονο, αλίμονο, επιχειρηματία ονόματι Harry Morton! Άτομα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού, μιλούν για ένα φρέσκο ρομάντζο τονίζοντας πως για την ώρα δεν έχουν κάτι σοβαρό, υπάρχουν ωστόσο προδιαγραφές για το μέλλον.

Το περίεργο της υπόθεσης, δεν είναι ότι η Demi βγαίνει με έναν άντρα ο οποίος θα μπορούσε να είναι γιος της, αλλά το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό, και μάλιστα μακροχρόνιο με την... Lindsay Lohan! Μάλιστα, αφού χώρισαν ο ίδιος πήρε σβάρνα όλα τα περιοδικά μιλώντας για τη σχέση τους, και όταν κόπασε ο... ντόρος άρχισε να αρνείτε ότι η LiLo κι εκείνος υπήρξαν ζευγάρι!

Εκτός από την Lohan, ο Morton έχει συνδέσει το όνομά του και με τις Jennifer Aniston, Kimberly Stewart και Hayden Panettiere! Υποψιαζόμαστε νέο κύκλο δακρύων για την Demi και μάλιστα λίαν συντόμως! Περαστικά...

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Λασποθεραπεία για να ηρεμήσουν τα νεύρα της;

H Demi Moore "πήρε" τα πάνω της

Mila Kunis: φορώντας μία γκρι φόρμα πλύνε- βάλε