Ποιος αποκάλεσε την Mariah Carey «σκύλα»;

Γωγώ Φούντα
Ποιος αποκάλεσε την Mariah Carey «σκύλα»;

Kαι την έβγαλε εκτός εαυτού;

Ως γνωστόν η Mariah Carey αλλά και η Nicki Minaj βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του διάσημου talent show American Idol, μαζί με τους Keith Urban και Randy Jackson. Κάτι που επίσης είναι γνωστό, είναι οι πολύ κακές σχέσεις των δύο κυριών, σε σημείο μάλιστα υπερβολής καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κοντέψει να πιαστούν στα χέρια με τους άλλους δύο κριτές να παίζουν τον ρόλο του διαιτητή.

Κι εκεί που τα πνεύματα τον τελευταίο καιρό είχαν κάπως αμβλυνθεί, μία νέα τους διαμάχη ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του διάσημου show. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της οντισιόν στη Νέα Υόρκη, η Carey σχολίασε ειρωνικά το κάπως εκκεντρικό καπέλο της Minaj λέγοντας: «Αν ήξερα ότι θα φέρναμε κατοικίδια, θα έφερνα και το σκυλάκι μου», είπε για να λάβει την οργισμένη απάντηση της Minaj: «Βασικά μου αρέσει αυτό το καπέλο. Είσαι σκύλα»!

Η συνέχεια είναι πάνω κάτω αναμενόμενη με τις δύο κυρίες να ανταλλάσουν ύβρεις και το υπόλοιπο συνεργείο να προσπαθεί να τις χωρίσει, ως συνήθως. Ελπίζουμε όλα αυτά να είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο γιατί αν όχι, οι δύο star είναι για δέσιμο!

Διαβάστε επίσης:

H πιο γλυκιά μακιγιέζ: Ποιο μωρό βάφει με αφοσίωση τη διάσημη μαμά του;

Mariah Carey: Γέρασε ή όχι η πρώτη κυρία των Χριστουγέννων;

Χριστουγεννιάτικη μονομαχία: Ποιο είναι απόλυτο τραγούδι τσίχλα των γιορτών;