Γιατί η Angelina Jolie αρνείται κατηγορηματικά να γνωρίσει τη Stacy Keibler;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Angelina Jolie αρνείται κατηγορηματικά να γνωρίσει τη Stacy Keibler;

Και η Stacy είναι έξαλλη μαζί της;

To θαύμα που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό στο Hollywood έχει να κάνει με τον George Clooney και την ομολογουμένως μακροχρόνια, για τα δικά του δεδομένα, σχέση του με την Stacy Keibler!

Η αλήθεια είναι, ότι η συγκεκριμένη είναι η μοναδική που έχει καταφέρει τον σέξι αμετανόητο εργένη να μείνει μαζί της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σκορπίζοντας φυσικά ρίγη συγκίνησης σε φίλους και οικογένεια! Η μοναδική εξαίρεση, η οποία δεν χαίρεται καθόλου με τη σχέση αυτή, είναι η μονίμως ξινισμένη Angelina Jolie.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Angie είχε ξεκαθαρίσει σε σύζυγο Brad και κολλητό φίλο George, ότι δεν σκοπεύει να γνωρίσει καμία από τις... περιπετειούλες του Clooney παρά μόνο τη γυναίκα του! Ωστόσο, και αν κρίνουμε από τη σοβαρότητα της τωρινής του σχέσης, μία προσπάθεια με την Stacy θα έπρεπε να την κάνει.

Μάταια η δόλια προσπάθησε να πλησιάσει την βασίλισσα Angie για να έρθουν πιο κοντά, εκείνη παραμένει ανένδοτη καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι είναι θέμα χρόνου ο χωρισμός του ζευγαριού. Είδε κι απόειδε η Stacy, κι από κει που την καλόπιανε, πλέον, και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στάζει κυριολεκτικά φαρμάκι για την Jolie και δεν χάνει ευκαιρία να τη θάψει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί...

Λίγο τραβηγμένο μας ακούγεται, αλλά από την Jolie όλα τα περιμένουμε...

Διαβάστε επίσης:

Brad Pitt: Μα τι του συμβαίνει τελοσπάντων;

Aποκάλυψη: Η Angelina Jolie ήταν ερωτευμένη με τον Colin Farrell αλλά έφαγε πόρτα και βολεύτηκε με τον Pitt

Δεν θα πιστέψετε ότι αυτή είναι η αδερφή του George Clooney!