Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Πώς έκοψαν τα μαλλιά της Anne Hathaway για το ρόλο της στο Les Miserables;

Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Πώς έκοψαν τα μαλλιά της Anne Hathaway για το ρόλο της στο Les Miserables;

Ένας ρόλος που σίγουρα τη σημάδεψε

Ο ρόλος της για την ταινία Les Miserables, σίγουρα την έχει σημαδέψει. Ο λόγος για την Anne Hathaway που κλίθηκε να παίξει έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό ρόλο. Για τις ανάγκες της ταινίας έπρεπε φυσικά να κόψει κοντά τα μαλλιά της. Η όμορφη ηθοποιός μάκραινε τα μαλλιά της τρία ολόκληρα χρόνια, αλλά φυσικά στην ηθοποιία αυτά δε μετράνε. Οι ηθοποιοί καλούνται να μεταμορφώνονται αναλόγως και στη συγκεκριμένη περίπτωση η ηθοποιός έπρεπε να αντέξει μια δύσκολη δοκιμασία. Και αν νομίζατε ότι θα θεωρούσαμε δύσκολη δοκιμασία το να την κουρεύανε σε ένα από τα πιο hot κομμωτήρια του Hollywood και να της δημιουργούσαν ένα trendy a la garcon χτένισμα, γελιέστε.


Ο σκηνοθέτης Tom Hooper, ζήτησε η ηρωίδα να φαίνεται όσο πιο δραματική και τραγική γίνεται, για αυτό και απαίτησε να την ξυρίσουν με... μαχαίρι και ξυράφι. Ναι καλά διαβάσατε. Η ηθοποιός Nicola Sloane, κλήθηκε να ξυρίσει τη συνάδελφό της. Η ίδια η ηθοποιός τόνισε ότι δεν είχε ιδέα από κουρέματα. «Ξεκίνησα και της έκοψα με μαχαίρι και ξυράφι όλα τα μπροστινά της μαλλιά. Η Anne στεκόταν αμίλητη και όταν ξαφνικά άκουσα τη φωνή της να κόβεται, τότε τραβήχτηκα και ξαφνικά εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Ήταν μια περίεργη στιγμή», δήλωσε η Nicola.


Kαι μπορεί η Anne να πέρασε δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα, παρόλα αυτά ποτέ δεν ξεχνά το φιλανθρωπικό της πνεύμα. Tι έκανε; Μάζεψε τα μαλλιά της και τα έδωσε σε δημοπρασία, με σκοπό να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπίες. Εύγε Anne!

Διαβάστε ακόμα:

Anne Hathaway: Τι συνέβη με το μανικιούρ της στις Χρυσές Σφαίρες;

Anne Hathaway: με ανδρόγυνο Saint Laurent look