Anne Hathaway: Τι συνέβη με το μανικιούρ της στις Χρυσές Σφαίρες;

Anne Hathaway: Τι συνέβη με το μανικιούρ της στις Χρυσές Σφαίρες;

Η nail expert που το επιμελήθηκε, εξηγεί

anne1_copy

Δεν υπήρξε λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Anne Hathaway στο κόκκινο χαλί που να μην πέρασε από το μικροσκόπιο των media. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το 3D μανικιούρ της, για το οποίο κυκλοφόρησαν φήμες πως το... κατέστρεψε από το άγχος της για το event.


Το allure.com επικοινώνησε με την μανικιουριστ Alicia Torello που το δημιούργησε και έμαθε πως αυτή η ανομοιομορφία που βλέπουμε στα νύχια της ηθοποιού έγινε επί τούτου: «Η Anne ήθελε να μιμηθούμε τις φυσαλίδες της σαμπάνιας. "Γεμίσαμε" λοιπόν μόνο το μέσο δάχτυλο των δυο χεριών της. Και στα υπόλοιπα νύχια τοποθετήσαμε πέρλες χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο».


Για το μανικιούρ της star, η Torello χρησιμοποίησε το βερνίκι Le Vernis, Pearl Drop της Chanel σαν βάση, από πάνω τοποθέτησε μικροσκοπικές πέρλες με flat βάση πριν στεγνώσει το βερνίκι και πέρασε μια πλούσια στρώση top coat για να φιξάρει το αποτέλεσμα. Για να κρατήσει περισσότερη ώρα το μανικιούρ, η Torello συμβουλεύει να σταθεροποιήσετε τις πέρλες με μια ειδική κόλλα και να περνάτε κάθε μέρα μια στρώση διάφανου top coat. Σε περίπτωση που κάποιες ξεκολλήσουν «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στυλό για nail art και να κάνετε μερικά πουά στη θέση τους, ένα τρικ που "μιμείται" οπτικά το αποτέλεσμα που δημιουργούν οι πέρλες».


Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Το ρετρό χτένισμα της Amy Adams

Golden Globes Beauty: Το χτένισμα της Emily Blunt

Golden Globes Beauty: Ποιο κραγιόν φόρεσε η Sienna Miller;