Kristen Stewart: Γιατί μισεί τις Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston και Katy Perry;

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Γιατί μισεί τις Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston και Katy Perry;

Μα τόση κακία πια;

Ότι η Kristen Stewart είναι ένα κορίτσι με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα είναι λίγο πολύ γνωστό, αλλά ότι κρύβει μέσα της αστείρευτη κακία και ζήλεια, μας κάνει πραγματικά πολύ μεγάλη εντύπωση.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατα δημοσιεύματα, η νεαρή star, η οποία βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λόγω της απιστίας της εις βάρος του Robert Pattinson, δεν μισεί μία, αλλά τρεις διάσημες κυρίες!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Kristen λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχει μεγάλο μένος για την επίσης νεαρά και σέξι Jennifer Lawrence, γιατί πολύ απλά είναι καλύτερη ηθοποιός από εκείνη! Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η βράβευση της Jennifer με Χρυσή Σφαίρα αλλά και η υποψηφιότητά της για Oscar. Σύμφωνα με το περιβάλλον της πρωταγωνίστριας του Twillight, είναι πολυ δυσαρεστημένη γιατί νιώθει ότι το ταλέντο της δεν εκτιμάται και πως η βιομηχανία του κινηματογράφου την σνομπάρει επιδεικτικά!

Εκτός βέβαια από την Lawrence, στάζει φαρμάκι και για την Jennifer Aniston, καθώς εκτός του ότι είναι μεγάλη φαν της Angelina Jolie θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βρίσκεται μονίμως στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μιας και θεωρεί τις ταινίες της απαράδεκτες.

Αν νομίζατε βέβαια, ότι μισεί μόνο συναδέλφους της, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, καθώς έχει να πει έναν κακό λόγο και για την Katy Perry. Ο λόγος φυσικά δεν είναι επαγγελματικός, αλλά καθαρά γυναικείος, μιας και σε πρόσφατη ψηφοφορία η Perry αναδείχθηκε η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, ενώ η Stewart έφτασε μόλις στην... 89η θέση!

Λίγο υπερβολικά μας φαίνονται όλα αυτά, αλλά αν όντω είναι αλήθεια, μάλλον θα πρέπει να κάνει κάτι για τα νεύρα της...

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Τα μυστικά του μακιγιάζ της

Οι διάσημες αντροχωρίστρες του Hollywood

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;