Ποια star έσκισε το φόρεμα της καθώς πήγαινε να παραλάβει το βραβείο της; (video)

Γωγώ Φούντα
Ποια star έσκισε το φόρεμα της καθώς πήγαινε να παραλάβει το βραβείο της; (video)

Και έκανε... άκρως γαργαλιστικές αποκαλύψεις;

Mπορεί να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο Hollywood, καθώς έχει σαρώσει κυριολεκτικά τα βραβεία και συνεχίζει ακάθεκτη, αλλά φαίνεται πως κάποιοι την μάτιασαν με αποτέλεσμα η μία ατυχία να διαδέχεται την άλλη.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Jennifer Lawrence η οποία την Κυριακή βραβεύτηκε για ακόμη μία φορά στα Screen Actors Guild Awards, για την ερμηνεία της στην ταινία Silver Linings Playbook. Παρά το γεγονός της υπέρλαμπρης παρουσίας της η Lawrence κατάφερε να μετατρέψει τον θρίαμβό της σε... ολική καταστροφή!

Καθώς λοιπόν σηκώθηκε από τη θέση της προκειμένου να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού η μπλε Christian Dior τουαλέτα της, πιάστηκε σε μία καρέκλα με αποτέλεσμα να σκιστεί και από ένα μακρύ φόρεμα να μετατραπεί σε ένα... σούπερ μίνι αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία!

Το κοινό αφού ξεπέρασε το πρώτο του σοκ, με την γκριμάτσα πόνου της Nicole Kidman να κλέβει την παράσταση, ολόκληρο Dior καταστράφηκε, άρχισε να χειροκροτά δυνατά προκειμένου να ενθαρρύνει τη διάσημη ηθοποιό η οποία προσπάθησε να διορθώσει όπως όπως την... καταστροφή κρατώντας προσεκτικά το φόρεμα. Η Lawrence όπως ήταν φυσικό, αντιμετώπισε το συμβάν με χιούμορ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της.

Διαβάστε επίσης:

Ποια νεαρή star σχολίασε με χιούμορ τον... «90χρονο» πισινό της;

Το μακιγιάζ της Jennifer Lawrence

Έξαλλη η Jolie: Η Jennifer Lawrence της πήρε το ρόλο γιατί ήταν... νεότερη!