Σκάνδαλο Stewart: H Liberty Ross, η γυναίκα του σκηνοθέτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Σκάνδαλο Stewart: H Liberty Ross, η γυναίκα του σκηνοθέτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Ο χωρισμός είναι οριστικός για τον σκηνοθέτη και το supermodel

Mετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο και γεμάτο δημοσιότητα, κακή δημοσιότητα- χρόνο της ζωής της, η Liberty Ross δηλώνει έτοιμη να απελευθερωθεί από τον 41 χρονο σύζυγό της Rupert Sanders. Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, η Βρατανίδα μοντέλο ετών 34 κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου εναντίον του συζύγου της ύστερα από 10 χρόνια γάμου.

Προσπάθησαν να το ξεπεράσουν για τα παιδιά τους Skyla, 7, και Tennyson, 5, αλλά όπως δηλώνει φίλος του ζευγαριού «η Ross είναι πολύ θυμωμένη και δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα το ξεπερνούσε».
Ο Sanders την απάτησε με την 22χρονη Kristen Stewart, πρωταγωνίστρια της ταινίας του Snow White and the Huntsman η οποία χάρη σε πολλή προσπάθεια και μία δακρύβρεχτη δημόσια απολογία κατάφερε να πείσει τον σύντροφό της Robert Pattinson να την συγχωρέσει.

«Ο Sanders ήθελε να τα ξαναβρούν και απέφευγε το διαζύγιο αλλά η Ross, που παράτησε την καριέρα και τη ζωή της για να τον ακολουθήσει, δεν το δέχεται πια», συνεχίζει η πηγή.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή που περπάτησε στο σόου του Alexander Wang στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο δήλωσε: «Αυτός ο χρόνος σήμανε το τέλος ορισμένων πραγμάτων και την αρχή κάτι καινούριου. Κάθε τέλος και κάθε αρχή είναι πάντα συναρπαστικό».

Εκείνη ξεπερνά τον δημόσιο εξευτελισμό, ενώ εκείνος το φέρει βαρέως. Λέγεται πως εκείνη βγαίνει με τον μουσικό παραγωγό Jimmy Iovine. 6 μήνες μετά το γεγονός, εκείνη ζητά κοινή κηδεμονία, διατροφή και να αναλάβει εκείνος τα νομικά έξοδα. Καθόλου παράλογο!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star έσκισε το φόρεμα της καθώς πήγαινε να παραλάβει το βραβείο της; (video)

Ποια νεαρή διάσημη μαμά παραμόρφωσε τα χείλη της με botox;