Jennifer Aniston: Κάνει (ακόμη) ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τη μανία της με τον Brad Pitt;

Jennifer Aniston: Κάνει (ακόμη) ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τη μανία της με τον Brad Pitt;

Ο Brad την έχει στοιχειώσει για τα καλά

Μπορεί η Jennifer πλέον να έχει κατασταλάξει επιτέλους στα αισθηματικά της και να ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Justin Theroux, φαίνεται όμως ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος την ακολουθούν για τα καλά. Τι εννοούμε με αυτό;


Γνωστό αγγλικό περιοδικό αναφέρει ότι η Jennifer ήταν και παραμένει εθισμένη στον Brad Pitt. Τα συναισθήματά της για εκείνον ήταν πολύ έντονα και παρόλο που έχουν περάσει τόσο χρόνια από το χωρισμό τους, εκείνη δε λέει να τον ξεπεράσει απόλυτα. Πηγές τονίζουν ότι έρχονται στιγμές που κατρακυλάει. Ανοίγει albums με παλιές τους φωτογραφίες, βλέπει videos με προσωπικές τους στιγμές και... μυρίζει ένα μπλουζάκι του που έχει κρατήσει καλά φυλαγμένο.


Η εξάρτησή της ήταν μεγάλη, αλλά πια νιώθει ευτυχισμένη που έχει βρει τον Justin και για αυτόν το λόγο θέλει να αφήσει πίσω της το παρελθόν, μια για πάντα. Αποφάσισε, λοιπόν, να αρχίσει (πάλι) θεραπείες για να καταφέρει να νικήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Τι γνώμη έχει ο Theroux για όλα αυτά; Θα σας γελάσουμε. Για να δούμε θα τα καταφέρει η όμορφη ηθοποιός; Φυσικά δεν την αδικούμε. Τον Brad Pitt είχε σύζυγο και δεν είναι και ό,τι πιο ωραίο να σε παρατάει για... την Angelina Jolie.

Διαβάστε ακόμα:

Ακυρώθηκε ο γάμος της Jennifer Aniston;

Jennifer Aniston και Justin Theroux: Δείτε πόσο διαφορετικά μεγάλωσαν σαν παιδιά (φωτό)

Jennifer Aniston: Ο κομμωτής της την παράτησε για την Kim Kardashian