Bradley Cooper: Ξεσάλωσε και πάλι σε πάρτι και έφυγε με... δεσμευμένο μοντέλο!

Γωγώ Φούντα
Bradley Cooper: Ξεσάλωσε και πάλι σε πάρτι και έφυγε με... δεσμευμένο μοντέλο!

Και σέξι και γυναικάς! Κορίτσια τρέξτε...

Φαίνεται πως ο Bradley Cooper από τότε που χώρισε από την μακρόχρονη σχέση του με τη Zoe Saldana, έχει κυριολεκτικά ξεσαλώσει μάλλον σε μία προσπάθεια να ανακτήσει όλα του τα χαμένα χρόνια!

Αφού λοιπόν απαθανατίστηκε στο πάρτι των βραβείων BAFTA, να χορεύει σε έξαλλη κατάσταση και να φλερτάρει απροκάλυπτα με τη νεαρά και σέξι ηθοποιό Alice Eve, πείθοντας όλους όσους βρέθηκαν εκεί πως μάλλον κάτι τρέχει μεταξύ τους, ο Cooper φρόντισε σε χθεσινό πάρτι να μας διαψεύσει!

Στα Elle Style Awards, όπου και κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού, ο γόης του Hollywood απέδειξε περίτρανα πως βρίσκεται σε φάση ζευγαρώματος και έντονου ερωτικού παιχνιδιού! Εκτός του ότι ήπιε και χόρεψε στο πάρτι αμέσως μετά την τελετή, τα ξημερώματα οι φωτογράφοι τον τσάκωσαν να φεύγει με το νεαρό μοντέλο Suki Waterhouse και μάλιστα επιβιβάστηκαν και οι δύο στο αυτοκίνητό του!

Το θέμα βέβαια, δεν είναι ότι επιδόθηκε σε έντονο φλερτ με δύο διαφορετικές κυρίες σε διάστημα λιγότερο 24 ωρών, αλλά το γεγονός ότι η Suki έχει... αγόρι! Ελπίζουμε να μη βρούμε τον αγαπημένο μας Bradley σε κανά χαντάκι...

Διαβάστε επίσης:

Ποιος γόης του Hollywood ξεσάλωσε σε πάρτι των BAFTA και ήρθε πολύ κοντά με σέξι ηθοποιό;

To "αμαρτωλό" παρελθόν των φετινών υποψηφίων των Oscar!

Σε ποια διάσημη ξανθιά τραγουδίστρια έδωσε χυλόπιτα ο Bradley Cooper;