Δείτε την Mila Kunis να κανονίζει ραντεβού με δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Mila Kunis να κανονίζει ραντεβού με δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες (video)

Mε τον πιο αμήχανο δημοσιογράφο στην ιστορία!

Τελικά, το να είσαι διάσημος ηθοποιός του Hollywood δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά είναι σίγουρα αστείο! Πόσο μάλλον, όταν καλείσαι να δώσεις συνέντευξη σε έναν άπειρο και... αγχωμένο δημοσιογράφο.

Μία τέτοια κατάσταση αντιμετώπισε η Mila Kunis στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας Oz: The Great and Powerful. Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, του Radio 1, Chris Stark, ο οποίος μάλλον είναι μέγας θαυμαστής της σέξι ηθοποιού, χωρίς φυσικά να το θέλει, πήρε μία από τις πιο απολαυστικές συνεντεύξεις που έχουν γίνει ποτέ!

Ο νευρικός και αγχωμένος λοιπόν Chris ξεκίνησε την... παρωδία ρωτώντας την Μila αν της άρεσε που για πρώτη φορά υποδύθηκε την άσχημη αν και γενικά είναι.. καυτή! Η Mila ως άριστη επαγγελματίας απάντησε ότι δεν ήταν και τόσο άσχημα τα πράγματα χωρίς φυσικά να γνωρίζει τι θα επακολουθήσει.

Nιώθωντας λοιπόν πιο άνετα, ο Chris αποκάλυψε πως οι κολλητοί του θα σκάσουν από τη ζήλεια τους όταν μάθουν ότι μιλάει μαζί της, ενώ δεν παρέλειψε να την καλέσει και στην pub της γειτονιάς του με την Kunis να αποδέχεται την πρόσκληση λέγοντας πως ίσως να μην μπορούσε την ίδια μέρα αλλά ότι σίγουρα κάποια στιγμή θα έβγαιναν μαζί!

Αφού λοιπόν τα λεπτά περνούσαν και ο Chris δεν ρωτούσε τίποτα την Mila σχετικά με την νέα της ταινία, και το λόγο για τον οποίο βρισκόταν εκεί, απελπίστηκε ομολογώντας ότι μάλλον θα χάσει τη δουλειά του, με την Kunis να παραδέχεται γελώντας: «Ήταν η καλύτερη συνέντευξη που μου έκαναν σήμερα».

Δείτε το απολαυστικό video...

Διαβάστε επίσης:

Mila Kunis: Τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της

Κάντο όπως η Mila Kunis: επενδύστε στη λεβάντα και κερδίστε το Όσκαρ του στυλ

Πρώην του Ashton Kutcher ισχυρίζεται ότι απατάει την Mila με την κολλητή της!