Ποια διάσημη κυρία του χώρου της μόδας μισεί θανάσιμα την Kim Kardashian;

Ποια διάσημη κυρία του χώρου της μόδας μισεί θανάσιμα την Kim Kardashian;

Μετά τα πέδιλα φορεμένα με κάλτσα, θεωρεί την Kim ως ό,τι πιο κακόγουστο έχει δει!

Kim Kardashian,ένα όνομα που από μόνο του αρκεί για να ξεκινήσουν τα σχόλια. Σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Οι άνθρωποι που δεν την αντέχουν ούτε να τη βλέπουν είναι πολλοί ανά τον κόσμο. Και όχι άδικα. Έχει πουλήσει όσο τίποτα την προσωπική της ζωή, κοινώς έχει γίνει μαϊντανός.


Μία όμως κυρία την μισεί θανάσιμα. Για την ακρίβεια δήλωσε ότι μετά τον συνδυασμό πέδιλο με κάλτσα, που θεωρεί τελείως αντιαισθητικό, ακολουθεί η διάσημη τηλεπερσόνα ως ό,τι πιο κακόγουστο έχει δει. Άουτς, λόγια που πονάνε και μάλιστα από τη No.1 αρχισυντάκτρια περιοδικού μόδας που δεν είναι άλλη από την Anna Wintour.


Η Wintour έχει τρελή αδυναμία στον Kanye West, αφού τον θεωρεί fashion icon, αλλά την Kim δε θέλει να τη βλέπει μπροστά της. Μάλιστα, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης έκανε πως δεν την γνώριζε. Η Kim από την άλλη, της την έχει φυλαγμένη, από πέρυσι, όπου η Wintour δεν την είχε καλέσει στο Metropolitan Museum of Art Costume Gala. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kanye West ήταν επίσημος προσκεκλημένος. Ρε τι τραβάνε και αυτές οι star. Φαγωθείτε!!

Διαβάστε ακόμα

Πανικός στο Hollywood: Δείτε τη λίστα με τους διάσημους τραπεζικούς λογαριασμούς που «έσπασε» ομάδα hackers

H Κim Kardashian έκανε θεραπεία προσώπου με το ίδιο της το αίμα! (photos)

Κim Kardashian: O παρ'ολίγον κίνδυνος για αποβολή και η προειδοποίηση του γιατρού της