Νυφούλα ντύθηκε η «Τασούλα», Μαρία Διακοπαναγιώτου! (φωτό)

Νυφούλα ντύθηκε η «Τασούλα», Μαρία Διακοπαναγιώτου! (φωτό)

Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί

H ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου, που μας έκανε να γελάσουμε στη γνωστή διαφήμιση της Vodafone, φόρεσε νυφικό και ανέβηκε... όχι τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά στην πασαρέλα του Mercedes-Benz Athens X-clusive Designers Week, για το show του οίκου Laskaris.

Η Μαρία, έκλεισε μάλιστα την επίδειξη φορώντας την εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου και έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Η ηθοποιός/ performer περπάτησε σαν μοντέλο με περίτεχνο χτένισμα και vamp μακιγιάζ. Μια στιγμή ακόμη, που σίγουρα θα κάνει όλους όσους θεώρησαν την εν λόγω κοπέλα άσχημη και μη θηλυκή, ορμώμενοι από το χαρακτήρα της διαφήμισης να αλλάξουν γνώμη! Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση -γιατί όχι sexy - και σίγουρα μια ομορφη και ιδιαίτερη έκπληξη από την ταλαντούχα και μπριόζα Μαρία. Εμείς πάλι από την πλευρά μας το βρίσκουμε πολύ θετικό που τα πρότυπα των αψεγάδιαστων μοντέλων καταρρίπτονται σιγά-σιγά και καθημερινές γυναίκες, αναδεικνύουν σικάτες δημιουργίες. Η μόδα αντικατοπτρίζει όλο και περισσότερο την πραγματική ζωή και την πλειοψηφία και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο οικεία από ποτέ. Επιτέλους.

Η Μαρία, συμμετέχει στην παράσταση «Γκόλφω» στο Θέατρο Rex -- Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Δείτε τις φωτογραφίες στην photo-gallery παραπάνω και απολαύστε την σε έναν .... διαφορετικό αλλά εξίσου ευχάριστο ρόλο. Πώς τη βρίσκετε;

Διαβάστε ακόμη:

Νυφικά μεγάλων οίκων μπορούν να γίνουν δικά σας με έκπτωση έως και 80%

AXDW το show του οίκου Laskaris: Backstage & catwalk report

AXDW Celebrity Skin: To avant garde catwalk με τις διάσημες παρουσίες