AXDW το show του οίκου Laskaris: Backstage & catwalk report

AXDW το show του οίκου Laskaris: Backstage & catwalk report

Μία chic ανάσα στην ελληνική μόδα

Το Queen.gr βρέθηκε και στο fashion show του κλασικού οίκου Laskaris, μεταφέροντάς σας τις εντυπώσεις μας από την παρουσία του label στην τελευταία μέρα του Mercedez-Benz Athens Xclusive Designers Week.

Είδαμε μια πολυτελή γυναικεία κολεξιόν με αρκετό glam χωρίς όμως να ξεπερνά τα όρια. Δαντέλα, τούλι και μεταλλιζέ στοιχεία κυριάρχησαν σε μπεζ, χρυσούς και γκρίζους τόνους απογειώνοντας την φλοράλ αισθητική. Πράσινο, λευκό, μαρινιέρα και σομόν κέρδισαν τις εντυπώσεις. Είδαμε λουλούδια σε prints, σε μπροκάρ, ακόμη και σε απλικάζ ή κέντημα επάνω σε βραδινά cocktail φορέματα ή τουαλέτες.

Το midi και το maxi είχαν την τιμητική τους, σε μία προσπάθεια ανάδειξης της vintage θηλυκότητας που μπορεί να δόσει μία εκλεπτυσμένη και ρομαντική διάσταση στη σύγχρονη γυναίκα. Το ίδιο καλαίσθητες και στιλάτες ήταν οι προτάσεις του οίκου σε mini και μήκη στο γόνατο. Λατρέψαμε τους τονισμένους ώμους και τα γεωμετρικά σχήματα. Ήταν ένα καλαίσθητο show με απόλυτα φορέσιμες δημιουργίες που έκαναν της διαφορά στο AXDW.

Το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με smoky μάτια και γυμνά χείλη- είτε σε τόνους του ροζ και του απαλού κοραλί. Όσο για τα μαλλιά: κυμματισμοί, γαλλικές κοτσίδες και κλασικά σινιόν είναι η πρόταση για τη σεζόν που ακολουθεί.

H έκπληξη του show ήταν η ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα κλείνοντας το show - φορώντας ένα ιδιαίτερο νυφικό που κατάφερε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Η Μαρία, που πολλοί την γνωρίσαμε ως «Τασούλα» μέσα από τη γνωστή διαφήμιση της Vodafone, μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο του θεάτρου, ενώ συμμετέχει στην παράσταση «Γκόλφω» στο Θέατρο Rex -- Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες δια χειρός Dreamer.

Διαβάστε ακόμη:

AXDW Celebrity Skin: To avant garde catwalk με τις διάσημες παρουσίες
AXDW: Το Queen.gr στο show της Rita Attalla (αποκλειστικές φωτό)

To Queen.gr μεταδίδει από το Fashion show της Patricia Field στην ΑΧDW